reklama 11A

Těsné vítězství Valkenswaard United při GCL Berlín

Jedenáctým kolem pokračovala v Berlíně týmová soutěž Global Champions League. Velmi těsně v něm nakonec zvítězili jezdci Valkenswaard United, kteří porazili druhé Hamburg Diamonds jen v součtu časů a to o tři sekundy!
30.07.2017 09:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Jezdci Valkenswaard United vyhráli těsně GCL v Berlíně. Foto: GCT / Stefano Grasso

Berlín hostil jedenácté zastavení Global Champions League, která se jela ve dvou kolech 28. a 29. července. Z napínavého klání nakonec vyšli velmi těsně jezdci družstva Valkenswaard United. Ital Alberto Zorzi na Cornetto K v obou kolech nezaváhal, jeho kolega Ir Bertram Allen v sedle Izzy By Picobello udělal jednu chybu v druhé jízdě.

Celkem 4 trestné body v součtu měli také jezdci z Hamburg Diamonds Eric Lamaze (CAN) na Chacco Kid a Jos Verlooy (BEL) na Igorovi, který si připsal chybu v druhém kole. O pořadí týmů tak rozhodoval součet dosažených časů. Právě díky němu vyhrál o 3 sekundy tým Valkenswaard United.

Na třetím místě dokončili celkem s 8 trestnými body členové London Knights za něž v prvním kole startoval Brit Ben Maher na Tic Tac a jeho krajanka Emily Moffitt s Hilfiger van de Olmenhoeve. Do druhých jízd nastoupili Ben Maher na Don Vito a Američan Kent Farrington s Creedance.

Nejvýše je v bodování GCL družstvo Hamburg Diamonds (221 bodů) před Valkenswaard United (213 bodů) a Mexico Amigos (188 bodů).

Vše o GCL najdete na webu v tomto odkazu




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE