reklama 11B

Jezdci Berlin Lions zahájili úspěšně GCT v Berlíně

Zahajovacím dvoufázovým skákáním s překážkami do 145 cm začalo jedenácté kolo Longines Global Champions Tour. Členové týmu Berlin Lions v něm předvedli pěkné výkony, Max Kühner a Anna Kellnerová prošli s nulou do druhé fáze soutěže.
28.07.2017 16:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto: Kateřina Návojová

Velmi dobrými výkony vstoupila trojice jezdců z družstva Berlin Lions v pátek 28. července do jedenáctého kola GCT, které se koná na „domácí“ půdě, tedy v Berlíně.
 
Do zahajovacího skákání nastoupilo celkem devětačtyřicet dvojic. Nejlepší výsledek z celku Berlínských lvů zaznamenal rakouský jezdec Max Kühner na Chardonnay. Ten prošel přes čistou první fázi do druhé části, v níž nasbíral pět trestných bodů a skončil patnáctý. Jen o dvě příčky za ním dokončila Anna Kellnerová s Classicem. Ta první část parkuru absolvovala také bez zaváhání, v druhé fázi chybovala dvakrát.
 
Alešovi Opatrnému s Balguerem utekla druhá fáze pouze o dva trestné body za překročení stanoveného času. Vítězem soutěže se stal Egypťan Nayel Nassar na koni Dee Jee. Druhý skončil Jos Verlooy z Belgie, který sedlal Domina a třetí příčku obsadil Denis Lynch (IRL) na RMF Zecilie. Z celého startovního pole překonalo první části parkuru s nulou osmnáct dvojic. Kompletní dvě fáze absolvovalo bez chyb jen devět z nich.
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE