reklama 11D

Další kolo GCT v Berlíně s osmičkou jezdců z TOP10

Osm z deseti momentálně nejvýše postavených jezdců na světovém parkurovém žebříčku zavítá na jedenácté kolo Longines Global Champions Tour a Global Champions League do Berlína. Závodit se tam bude od 28. do 30. července…
25.07.2017 11:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ludger Beerbaum bude patřit k domácím hvědám při GCT v Berlíně. Foto: GCT / Stefano Grasso

Nový místem, kde se letos zastaví letošní série GCT a GCL, je Berlín. Během posledního červencového víkendu se na německou metropoli budou upírat zraky všech fanoušků jezdectví. Z nejvýše postavených deseti jezdců na světovém žebříčku se jich představí osm včetně jednička Kenta Farringtona (USA). Blíží se další souboj Titánů, který budou jistě sledovat davy diváků.
 
Vedení v bodování GCT drží Nizozemec Harrie Smolders, navíc jeho krajan Maikel van der Vleuten je třetí. Oba budou závodit v Berlíně, kde se budou také snažit získat co nejvíc bodů rovněž vysoko postavení jezdci Alberto Zorzi (ITA), Christian Ahlmann (GER) nebo Scott Brash (GBR).
 
Silné a početné zastoupení budou mít pochopitelně domácí jezdci. Vedle již zmíněného Ahlmanna se mohou těšit fanoušci na Daniela Deussera, Ludgera Beerbauma, Davida Willa, Marco Kutschera a další.
 
Z dalších hvězdných jmen, která budou figurovat na startovních listinách jmenujme Bertrama Allena (IRL), Bena Mahera (GBR), Belgičany Oliviera Philippaertse, Nicolu Philippaertse, Gregory Watheleta, švédského jezdce Henrika von Eckermanna nebo Rakušana Maxe Kühnera.
 
Mítink se bude konat v Sommergarten nedaleko berlínské věže Funkturm, kde se na prostranství o rozloze 10000 metrů čtverečních konají různé veletrhy. 
 

Podrobné informace najdete na webu GCT zde




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE