reklama 11D

MS šestiletých koní ve všestrannosti má po drezuře. Trunda je třicátý

ikonka

V pátek dopoledne absolvovala drezurní úlohu při mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti konaném ve francouzském Lion D´Angers druhá polovina startovního pole šestiletých. Do ní patřila i Adéla Císařová s Amanou.
16.10.2020 12:24  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Poslední z trojice českých účastníků mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti odstartovala do drezurní úlohy v pátek dopoledne. Adéla Císařová s klisnou Amanou získala hodnocení 58,48 %, což znamená 41,5 bodů a 37. místo po této úvodní zkoušce.
 
Nejlépe z našich je na tom Miroslav Trunda v sedle klisny Ideale Coeur de la Licorine. Obdržel od rozhodčích 62,50 %, což znamená 37,5 bodů a sdílené 30. místo společně s čilským reprezentantem. Valach Grant s Gabrielou Slavíkovou zajel ve čtvrtek drezurní úlohu za 59,85 % a s 40,2 body je 33. v pořadí. 
 
První je v této soutěžní kategorii Brit Tom Mcewen s koněm MHS Brown Jack s 26,6 body (73,41 %). Na druhé příčce je Němka Ingrid Klimke s Cascamarou, jež na vítěze ztrácí osm desetin bodu. Třetí je aktuálně Samantha Lissington s Ricker Ridge Ricochet z Nového Zélandu, jejíž úvodní skóre je 29,1 bodů. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto archiv Adély Císařové



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE