reklama 11A

Mistrovské Martinice: Fenclová je mistryně ČR 2019. Soupeřky chybovaly

ikonka

Opravdu napínavou podívanou připravily ženy v třetím kole mistrovské soutěže v Martinicích. Vedoucí jezdkyně Lucie Strnadlová a Iva Holíková chybovaly a propadly se mimo medailové pozice. Čistou jízdou si dojela pro titul Vladislava Fenclová.
28.07.2019 14:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Dvě dvojice vstupovaly do třetího kola mistrovství ČR žen v parkurovém skákání 2019 bez penalizace. Lucie Strnadlová s Carinou 6 i Iva Holíková s Luanou T však dovezly 12 trestných bdoů a skončily na devátém, resp. osmém místě. 
 
Naopak Vladislava Fenclová s Picobellou dojela třetí kolo čistě a se čtyřmi body za chybu v páteční první části zvítězila. Druhá se umístila Iva Eisermannová s Percy, jež nasbírala pět bodů za sobotní chybu a nedělní překročení času.
 

 
O bronz se rozeskakovaly čtyři účastnice. Nakonec bronz ukořistila Alžběta Vojtková v sedle Zarthaga BR Z. Dojela rozeskakování čistě a v nejrychlejším čase.
 
Mistrovství České republiky 2019 v parkurovém skákání jezdců do 25 let, žen a jednotlivců se koná v Martinicích u Březnice od 25. do 28. července. Podrobnosti k této akci najdete nejen na webu www.csi-martinice.cz, ale také na fanpage, k níž se můžete připojit prostřednictvím internetové adresy www.mistrovskemartinice.cz.
 
Své příspěvky na sociálních sítích související s parkurovým mistrovstvím České republiky či Mistrovskými Martinicemi nezapomeňte označovat hashtagy #mistrovskemartinice a #MCRskoky.
 
Sledujte nedělní živé vysílání na EquiTV.cz a na Facebooku Mistrovské Martinice!
 
Foto Josef Malinovský




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE