reklama 11C

Mistrovské Martinice: 22 žen bez chyby, Hentšel vítězem pátečního S**

ikonka

Hned 22 bezchybných výkonů viděli diváci v Martinicích během prvního kola mistrovské soutěže žen. V rámci otevřeného klání na parkuru stupně S** však nejvyšší příčky vybojovali muži. Marek Hentšel se Sauronem Fitmin měl náskok téměř čtyři sekundy!
26.07.2019 12:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B

 
Druhou páteční soutěž při mistrovském mítinku v Martinicích na stupni obtížnosti S** překonalo v otevřeném hodnocení bez penalizace deset startujících. Vítězná dvojice Marek Hentšel se Sauronem Fitmin projela cílem v čase 64,81, což bylo o téměř čtyři sekundy rychleji než v případě druhého umístěného Miloslava Příhody s Quibconou. 
 

 
Nejlepší ženou ve startovním poli byla Alžběta Vojtková s Pinky Pay, jež skončila třetí před obhájkyní titulu Ivou Holíkovou s Luanou T. Holíková dokončila čistě parkur i s Normanem 1. Celkem bylo bezchybných v mistrovské soutěži žen 22 dvojic. Velmi rychlé jízdy předváděly např. Michaela Refková s Grace Federicou, Lucie Strnadlová s Carinou 6 či Tereza Veselá s F-Ninjo HDH. 
 

 
Mistrovství České republiky 2019 v parkurovém skákání jezdců do 25 let, žen a jednotlivců se koná v Martinicích u Březnice od 25. do 28. července. Podrobnosti k této akci najdete nejen na webu www.csi-martinice.cz, ale také na fanpage, k níž se můžete připojit prostřednictvím internetové adresy www.mistrovskemartinice.cz.
 

PSALI JSME: Linda Portychová vítězkou zahajovací soutěže U25

 
Své příspěvky na sociálních sítích související s parkurovým mistrovstvím České republiky či Mistrovskými Martinicemi nezapomeňte označovat hashtagy #mistrovskemartinice a #MCRskoky.
 
Foto Josef Malinovský




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE