reklama 11D

Mistrovské Martinice: Linda Portychová vítězkou zahajovací soutěže U25

ikonka

Mistrovství ČR v parkurovém skákání 2019 zahájilo na kolbišti v Martinicích první kolo kategorie jezdců U25, které se jelo zároveň jako otevřená soutěž stupně ST*. Deset dvojic překonalo parkur bez penalizace. Nejrychlejší byla Linda Portychová.
26.07.2019 09:42  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A

 
Zahajovací soutěž mistrovského mítinku v Martinicích s překážkami vysokými do 135 centimetrů se jela na čas. Ten se u jednotlivých účastníků velmi lišil. Zatímco nejpomalejší z bezchybných dvojic projela cílem v čase 82,11 sekundy, nejrychlejší ukazovala časomíra hodnotu 67,17. Z první příčky se radovala Linda Portychová v sedle Falina. Pod 70 vteřin se vešel ještě Rudolf Doležal s Electric Lady. Jeho čas byl 69,13 sec. Třetí skončila Nicola Grünthalová s Carefulem Z. 
 

 
Mistrovství České republiky 2019 v parkurovém skákání jezdců do 25 let, žen a jednotlivců se koná v Martinicích u Březnice od 25. do 28. července. Podrobnosti k této akci najdete nejen na webu www.csi-martinice.cz, ale také na fanpage, k níž se můžete připojit prostřednictvím internetové adresy www.mistrovskemartinice.cz.
 
Své příspěvky na sociálních sítích související s parkurovým mistrovstvím České republiky či Mistrovskými Martinicemi nezapomeňte označovat hashtagy #mistrovskemartinice a #MCRskoky.
 
Foto Josef Malinovský




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE