reklama 11D

Kamírová: Na CCI v Borové se pečlivě připravujeme, budou i nové skoky

ikonka

Již jen dva týdny zbývají do dalšího mezinárodního jezdeckého mítinku v České republice. Od 11. do 13. září Farma Borová závody CCI2*-L a CCI3*-L. „V tuto chvíli vrcholí u nás přípravy, chystáme i nějaké nové skoky,“ říká Tereza Kamírová.
26.08.2020 15:52  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Borová na Českokrumlovsku byla letos již dějištěm mistrovství České republiky a ve dnech 11. až 13. září na farmu nedaleko Chvalšin zavítají účastníci mezinárodního klání CCI2*-L a CCI3*-L.
 
„Souběžně se budou konat také národní soutěže, včetně oblastního mistrovství. Nově jsme přidali soutěž pro pony ZL,“ prozradila Tereza Kamírová. 
 
Oproti mistrovství České republiky se účastníci mohou těšit na některé nové skoky. „Trať bude samozřejmě jiná, bude pár nových překážek, ale jinak nic zásadního měnit nebudeme. Kromě sportovního programu chystáme v pátek komentovanou prohlídku Českého Krumlova a v sobotu párty. Na tu se samozřejmě budou vztahovat veškerá aktuální hygienická opatření, což ostatně platí pro celou akci,“ dodala Tereza Kamírová.
 
Internetová televize EquiTV.cz připravuje ze sobotního krosu a nedělního parkuru z Borové u Chvalšin živý přenos.
 
Rozpis CCI najdete ZDE, informace k národním soutěžím TADY



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE