reklama 11A

Opatření kvůli Covidu-19 při MČR v Borové: pásky a oddělené zóny

ikonka

Organizátoři mistrovství České republiky ve všestrannosti, které proběhne na přelomu července a srpna, zavádějí opatření ke snížení rizika rozšíření nákazy Covid-19. Areál bude rozdělen na dva sektory, diváci budou při parkuru a drezuře odděleni.
24.07.2020 12:40  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Během mistrovství České republiky ve všestrannosti musejí účastníci i diváci počítat v Borové u Chvalšin s opatřeními, která mají zamezit rozšíření nákazy Covid-19. „Cílem opatření je především ochrana účastníků a místní komunity před případným rozšířením nákazy, splnění plošných nařízení a doporučení Krajské hygienické stanice,“ uvádějí organizátoři.
 
„Z hlediska epidemiologického je třeba posuzovat pobyt jezdců, doprovodu, sboru rozhodčích a realizačního týmu jako by se jednalo o akci v uzavřeném prostoru. Pět dnů se budou potkávat v kanceláři, restauraci, sociálních zařízení, stájích atd. Jezdecký areál bude rozdělen na dva sektory,“ přibližují pořadatelé. 
 
Pro diváky při drezurách a parkuru bude vyčleněn sektor po krátké stěně jízdárny směrem k rybníku. Zde budou samostatné toalety a výdejní místo pro občerstvení. Při terénní zkoušce se budou moci diváci pohybovat po dráze. Občerstvení pro diváky bude mimo areál. 
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Kamírovi: Farma Borová je stejná jako kdysi. Život tady nás naplňuje

 
Zbytek areálu (kancelář, tribuny, restaurace, sociální zařízení, sprchy a stáje) bude od čtvrtka 30. července od 12. hodin jen pro registrované osoby. „Všichni, kteří sem budou mít přístup, musí mít na ruce pásku, bez ní nebudou do uzavřené zóny vpuštěni. Sbor rozhodčích a vedoucí ekip obdrží pásky po příjezdu v kanceláři. Jezdcům a jejich doprovodu dají pásku vedoucí ekip s tím, že držitele pásek budou evidovat na seznamech, kde bude jméno, příjmení, kontaktní telefon a poštovní směrovací číslo bydliště. Seznamy pořadatel tři týdny po skončení závodů skartuje. Počet pásek pro jednotlivé ekipy je omezen na tři kusy na jednoho přihlášeného koně,“ upřesňuje v tiskové zprávě ředitel závodů, Ing. Vlastimil Kamír. „Samozřejmě platí obecná pravidla, v kanceláři při registraci a schůzkách vedoucích ekip budou povinné roušky,“ dodává hlavní rozhodčí Daniela Diringerová.
 
Pořadatel upozorňuje, že ve spolupráci s hlavním rozhodčím závodu může uvedená opatření upravovat.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE