reklama 11A

Prodejny Kamír mají opět otevřeno. Navštivte Pacov i další pobočky

ikonka

/PR článek/ Po měsíci znovu otevírají jezdecké potřeby Kamír & Co., a to jak na centrální prodejně v Pacově, tak i na dalších pobočkách. V rámci hygienických opatření bude při vyšším počtu zákazníků vstup do prostor prodejen regulován.
28.04.2020 10:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Prodejny jezdeckých potřeb Kamír & Co. se po uvolnění vládních opatření opět otevřely. Navštívit můžete jak centrálu v Pacově, tak další pobočky.
 
„Vzhledem k situaci a uvolňování opatření Vlády ČR jsme se i my rozhodli po měsíci znovu otevřít prodejny jezdeckých potřeb pro naše zákazníky. Jezdecké potřeby jsou tedy již otevřené pro všechny, platí však obecná hygienická opatření. – Nákup je možný pouze v rouškách, navíc budou k dispozici rukavice a dezinfekční mýdla. Při vyšším počtu zákazníků bude vstup do prodejny omezen a zákazník může být požádán, aby počkal, než zákazník před ním nakoupí a opustí prostory prodejny. Lidé by se tak neměli potkávat ve velkých počtech,“ shrnuje Tereza Kamírová. 
 
Jedinou změnou, který stále platí, je uzavřený dětský koutek, který nebude přístupný až do skončení veškerých opatření v provozu. „Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás na našich prodejnách,“ dodávají zástupci společnosti Kamír & Co.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE