reklama 11B

Mezinárodní všestrannost v Borové v červnu neproběhne. Řeší se i MČR

ikonka

Ve sportovním kalendáři Mezinárodní jezdecké federace stále zůstávají mezinárodní závody ve všestrannosti plánované na 19. až 21. června v Borové u Chvalšin. V tomto termínu se však neuskuteční. V úvahu připadá druhý týden v září.
02.05.2020 09:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Jihočeská Borová nedaleko Českého Krumlova se měla letos v červnu poprvé stát dějištěm mezinárodních závodů ve všestrannosti. Málokdo by dnes již čekal, že by se tak mohlo stát, ale mítink je stále uveden v kalendáři Mezinárodní jezdecké federace. Dotázali jsme se proto organizátorů, zda pokračují v přípravách této akce. 
 
„Vzhledem k nepřehledné situaci a vzhledem k tomu, že nemůže pro přípravu tratí mezinárodní všestrannosti přijet zahraniční stavitel a nelze odvodit, kdy to bude možné, požádali jsme o změnu termínu národních i mezinárodních závodů,“ uvedla Tereza Kamírová. 
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Kamírovi: Farma Borová je stejná jako kdysi. Život tady nás naplňuje

 
Jako jedna z možností, kdy by se akce mohla uspořádat, je od 8. do 13. září. S celkem šesti soutěžními dny je počítáno při variantě, že by se eventuálně akce mohla konat souběžně s mistrovstvím České republiky, pokud by jej nebylo možné realizovat v původním termínu na přelomu července a srpna. Pokud by se národní šampionát nemusel posouvat, probíhaly by mezinárodní závody od 11. do 13. září. V úvahu připadá změna kategorie CCI3*-S na CCI3*-L, v plánu pak zůstávají CCN a CCI2*-L.
 
Takové jsou tedy aktuální možnosti kolem závodů ve všestrannosti v Borové. „Definitivní rozhodnutí padne, jakmile budeme vědět, jaká bude situace ohledně závodů v létě a na podzim,“ dodala Tereza Kamírová.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE