reklama 11D

Robert Pokorný je po dvou letech mistr ČR. V Borové vyhrál s Quantosem

ikonka

Druhý rok po sobě se stala Borová u Českého Krumlova dějištěm mistrovství České republiky v jezdecké všestrannosti. Mistrovský titul se podařilo po dvou letech vybojovat Robertovi Pokornému.
02.08.2020 15:59  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Ačkoliv Robert Pokorný sedlal při letošním republikovém šampionátu teprve sedmiletého valacha Quantose, ujal se vedení hned po pátečních drezurách a pozici lídra si udržel i přes drobnou penalizaci v sobotní terénní zkoušce.
 
Obhájce loňského titulu Pavel Březina s Conou Cia na něj po čistém krosu ztrácel před závěrečným parkurem jen dva body, ale po dvou chybách se nakonec musel spokojit s bronzovou medailí. Druhý skončil s náskokem pouhých devíti setin bodu Miroslav Trunda s Trnkou-Ruf. Ten pobořil ve skokové části pouze jednu překážku. Stejně na tom byl i Robert Pokorný, jenž tak v Borové získal po dvou letech mistrovské zlato.
 
Půlhodinový sestřih z mistrovství republiky ve všestrannosti odvysílá Česká televize ve středu podvečer na programu ČT Sport.
 
Foto archvi Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE