reklama 11A

Jezdci.cz opět lámou rekordy ve sledovanosti: 227 tisíc za červen

ikonka

Již počtvrté letos web Jezdci.cz trhl absolutní rekord ve sledovanosti. V červnu 2020 tyto stránky s bezmála desetiletou historií zaznamenaly prostřednictvím Google Analytics téměř 227 tisíc návštěv od 137 tisíc absolutně unikátních návštěvníků.
01.07.2020 21:09  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Jezdci.cz opakovaně lámou rekordy ve sledovanosti. V roce 2020 je tomu tak již počtvrté. Doposud nejvyšší počet návštěv provozovatelé těchto stránkek zaznamenali prostřednictvím Google Analytics v květnu, kdy grafy ukazovaly 186 tisíc návštěv. Tentokrát je to o dalších 40 tisíc víc.
 
Tento obrovský skok má konkrétní důvod, a tím je kauza slušovických dostihů. Názorový článek redaktora Martina Cápa si za 24 hodin od publikace přečetlo 60 tisíc uživatelů. Jde tak navíc o dosavadní rekord u jednoho konkrétního redakčního příspěvku. Hned několik dalších materiálů v červnu zaujalo přes 20 tisíc čtenářů. Celkem bylo prohlédnuto minulý měsíc na webu Jezdci.cz 376.407 stránek, to odpovídá 1,66 stránek na relaci. Shodou okolností je stejné číslo – tj. 1,66 – i průměrným počtem relací na jednoho uživatele. 
 
„Je to obrovsky motivující, když vidíme, jak nám každý měsíc roste sledovanost. Průměrná návštěvnost byla ještě v loňském roce kolem 100 tisíc návštěv za měsíc a letos jsme se tomuto číslu vzdálili o desítky procent, v červnu pak dokonce o více jak 100 procent. – Zároveň je to velká výzva, abychom si tato pro nás astronomická čísla udrželi i do budoucna. Rozhodně nespíme na vavřínech a pracujeme dál na tom, abychom nabízeli stále lepší a lepší obsah, který k jezdectví, dostihům a chovu koní obecně přilákal nové a nové lidi. To, že náš velmi úzce a odborně zaměřený web registruje během kalendářního měsíce i více jak jedno procento české populace, je zajisté pro toto odvětví obrovskou propagací,“ říká jednatel společnosti Equinet s.r.o., která je vydavatelem webu Jezdci.cz.
 
Stránky Jezdci.cz jsou dlouhodobě nejsledovanějším médiem skupiny Equinet s.r.o., která též provozuje internetovou televizi EquiTV.cz nebo inzertní stránky Jezdecká inzerce CZ. Z tištěných periodik vydává Jezdecký kalendář či Jezdecký katalog. Jednou z letošních novinek je i newsletter Jezdecký zpravodaj, jenž původně vycházel také v tištěné formě. Papírová média jsou však dlouhodobě na ústupu a ve společnosti Equinet jsou pouze doplňková v rámci široké nabídky prezentace v oblasti jezdectví, dostihů a chovu koní. 
 
Skupina Equinet spolupracuje s celou řadou celoplošných médií, jako např. Česká televize, Český rozhlas, Seznam.cz a další. A právě publikované příspěvky na Jezdci.cz a EquiTV.cz jsou čím dál častěji citovány v mainstreamových médiích, což dokládá vysokou prestiž a důvěryhodnost těchto webů. 
 
Redakce Jezdci.cz a EquiTV.cz se na konci června definitivně přestěhovaly z kanceláří v pražských Holešovicích do nových vlastních prostor v Dejvicích, kousek od Evropské třídy na Hadovce. Do ulice České družiny 1940/33 se přemístí během července vzorkovna Jezdecký obchod, kde bude možné po dohodě zakoupit vybrané produkty pro koně či jezdce za tzv. promo ceny. Budova, v níž Equinet nově sídlí, se nachází cca 200 metrů od tramvajové zastávky Hadovka na Evropské třídě, což je na půl cesty mezi stanicemi metra Dejvická a Bořislavka. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE