reklama 11B

Equinet mění sídlo. Redakce Jezdci.cz a EquiTV.cz najdete v Dejvicích

ikonka

Mediální skupina Equinet v těchto dnech mění sídlo. Redakce Jezdci.cz a EquiTV.cz se již brzy definitivně přestěhují z kanceláří v pražských Holešovicích do nových vlastních prostor v Dejvicích, kousek od Evropské třídy na Hadovce.
10.06.2020 10:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Formálně již v tuto chvíli má společnost Equinet s.r.o. sídlo v ulici České družiny 33/1940 v Praze 6 – Dejvicích. Fyzicky se všechny redakce a střižny přestěhují na tuto adresu do konce června. Holešovická pobočka zůstala z větší části uzavřena od začátku pandemie Covid-19.
 
„V Partyzánské ulici u Nádraží Holešovice jsme sídlili přesně šest let. První čtyři roky od vzniku portálu Jezdci.cz jsme podnikali z Horoměřic u Prahy, ale televizní pořady jsme již tenkrát připravovali ve střižně našich kolegů v Holešovicích. Na začátku roku 2020 se nám naskytla příležitost pořídit si vlastní prostory na prestižní adrese v Dejvicích na Hadovce, které plně vyhovují našim potřebám, a tak jsme se rozhodli ještě před koronakrizí k tomuto významnému kroku,“ prozrazuje jednatel společnosti Equinet s.r.o. Josef Malinovský.
 
Do ulice České družiny se přemístí nejen redakce Jezdci.cz a EquiTV.cz, ale také vzorkovna Jezdecký obchod, kde bude možné po dohodě zakoupit vybrané produkty pro koně či jezdce. 
 
Budova, v níž Equinet nově sídlí, se nachází cca 200 metrů od tramvajové zastávky Hadovka na Evropské třídě, což je na půl cesty mezi stanicemi metra Dejvická a Bořislavka. Příjezd automobilem z Evropské je přes Kanadskou ulici, parkování mimo modrou zónu je možné v ulici Proboštská za 10 Kč na hodinu.
 
„Vilový dům, do něhož se stěhujeme, v tuto chvíli stále prochází rekonstrukcí, která by měla být dokončena během letních měsíců, resp. nejpozději do konce září. Ještě tak chvíli potrvá, než budeme moci uvítat naše klienty v reprezentativních prostorách, ale již se na to moc těšíme. Čeká nás velmi příjemné pracovní prostředí, v němž se bude ještě lépe připravovat redakční obsah pro naše média,“ dodal Josef Malinovský.
 
Dlouhodobě nejsledovanějším médiem skupiny Equinet s.r.o. je zpravodajský web Jezdci.cz. Mezi úspěšné projekty patří též internetová televize EquiTV.cz nebo inzertní stránky Jezdecká inzerce CZ. Z tištěných periodik vydává skupina Equinet Jezdecký kalendář či Jezdecký katalog. Jednou z letošních novinek je i newsletter Jezdecký zpravodaj, jenž původně vycházel také v tištěné formě. Papírová média jsou však dlouhodobě na ústupu a ve společnosti Equinet jsou pouze doplňková v rámci široké nabídky mediální prezentace v oblasti jezdectví, dostihů a chovu koní. 
 
Skupina Equinet spolupracuje s celou řadou celoplošných médií, jako např. Česká televize, Český rozhlas, Seznam.cz a další. A právě publikované příspěvky na Jezdci.cz a EquiTV.cz jsou čím dál častěji citovány v mainstreamových médiích, což dokládá vysokou prestiž a důvěryhodnost těchto webů.
 

 
Zdroj obrázku s mapou: Google
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE