reklama 11B

Rok 2019 v redakci EQUINET. Víc změn, než je na první pohled vidět

ikonka

Tak máme rok 2019 za sebou! Pro redakci EQUINET (Jezdci.cz a EquiTV) byl plný velkých změn. Některé nám zvýšily sledovanost, jiné nám zajistily větší náskok před konkurencí, mnohé nám usnadnily práci. A další již brzy přijdou – na vavřínech nespíme!
31.12.2019 18:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Když se ohlédneme za uplynulých 365 dní, tak se nám nechce skoro věřit, co všechno se u nás v redakci mediální skupiny EQUINET změnilo. Je toho opravdu mnoho. Některé novinky jdou vidět více, některé méně – ale všechny nás posouvají někam dál.
 
Asi nejzásadnější změny byly ty personální. Hned zkraje roku 2019 přišla velká posila – Martin Cáp. A s sebou přivedl na Jezdci.cz obrovský zástup dostihových příznivců, z nichž se stali i naši fanoušci. Díky Martinovi jsme začali s články pracovat mnohem více sofistikovaně, a to především v tom směru, aby vás námi pracně připravované materiály více zaujaly hned na první pohled a měli jste chuť si je přečíst. 
 
Další „stájovou posilou“ je Pavlína Záhorová, která velmi rychle zapadla do redakčního týmu poté, co jej opustili Kateřina Návojová a Lukáš Klingora. Ti se po ukončení studií vydali na novou životní etapu, byť pevně věříme, že se naše cesty alespoň částečně budou dál prolínat. Ostatně Katka je pro nás při velkých akcích stále důležitou pomocnicí – a to jak v pozici redaktora, tak fotografa. 
 
V roce 2019 jsme začali pravidelně vydávat nové rubriky, které si velmi rychle našly vaše zalíbení, ale tou nejzásadnější novinkou z hlediska obsahu jsou Podcasty EquiTV. Dlouhé audiorozhovory publikujeme teprve od konce srpna, ale dnes už mají stovky pravidelných posluchačů a další tisíce příležitostných. Měl to být původně jen pokus, jestli se tento moderní formát má šanci uchytit v koňském prostředí. A chytnul se tak rychle, že jsme již po pár týdnech z týdenní periodicity přešli na podcastové úterky a pátky. 
 
Pokud bychom měli vyjmenovat všechny technické změny za posledních dvanáct měsíců, tak bychom dnešní bilanční příspěvek velmi prodloužili. Ale jistě jste si např. všimli barevných informačních štítků u vybraných materiálů, které vás upozorňují na důležité články, jež byste neměli přehlédnout, příp. exkluzivní materiály, videa či již zmiňované podcasty. Také jste snad nepřehlédly různé formáty upozorňující na další zajímavý obsah – např. živé přenosy nebo nadčasová témata. 
 
I díky všemu zmíněnému jste se k nám vraceli stále častěji a prohlíželi si více stránek než doposud. Jezdci.cz např. dosahují každý měsíc stotisícových návštěv. A není divu, vždyť jsme také pro vás připravili za 365 dnů zhruba 2600 redakčních příspěvků, 550 video publikací a více jak 100 živých přenosů. Obdobný počet máme i monitorovaných aktualit z jiných médií. A naopak náš obsah čím dál častěji zajímá celoplošná média a mnohdy jsme jimi citováni. Od konce roku 2019 dokonce vybrané příspěvky z webu Jezdci.cz můžete najít i na domovské stránce Seznam.cz. 
 
Nesmíme opomenout, že EquiTV na přelomu července a srpna oslavila 10. výročí od spuštění svého internetového vysílání. Stejně kulaté jubileum čeká zpravodajský web Jezdci.cz v sobotu 10. 10. 2020. Budeme tak mít co oslavovat! A vy můžete slavit s námi, jelikož dárky v podobě dalšího rozvoje našich médií jsou určené v první řadě pro vás. Děkujeme, že jste s námi!
 

Do roku 2020 vám přejeme jen to nejlepší! 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE