reklama 11C

Další rekordní sledovanost Jezdci.cz. Za březen máme 183 tisíc návštěv

ikonka

Zpravodajský web Jezdci.cz již podruhé v tomto roce zaznamenal absolutní rekord ve sledovanosti. Za jediný měsíc máme dle Google Analitic přes 183 tisíc návštěv a více jak 313 tisíc prohlédnutých stránek. Lehce tak byly překonány lednové statistiky.
01.04.2020 18:25  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Zájem o obsah zpravodajského webu Jezdci.cz opět stabilně roste od ledna 2019, kdy došlo nejen k posile redakčního týmu a výrazné úpravě v koncepci redakčního obsahu. V tom jsme pokračovali i během celého loňského roku a na začátku toho letošního, kdy jsme zaznamenali velmi výrazný skok v návštěvnosti.
 
V lednu 2020 to bylo především díky informacím ohledně postupu českých jezdců na olympijské hry.  Za úvodní měsíc jsme napočítali 182.529 návštěv a lehce přes 300 tisíc zobrazených stránek. Absolutně unikátních uživatelů bylo 95.840. V březnu bylo sice unikátních návštěvníků o něco méně, ale častěji se vraceli, a tak celkových návštěv bylo 183.186 a zobrazených stránek 313.642. 
 
„Jsme velmi potěšeni, že naše dlouhodobé úsilí přináší své ovoce a o námi publikované materiály je mezi příznivci koní a jezdectví velký zájem. Pevně věříme, že i díky novým projektům, jako je např. týdenní newsletter s přehledem nejzajímavějšího obsahu stránek Jezdci.cz a EquiTV.cz, tato čísla dál porostou. Určitě neplánujeme spát na vavřínech a budeme se snažit redakční obsah dál vylepšovat. – Děkujeme za přízeň nejen všem pravidelným návštěvníkům, ale také našim reklamním partnerům, díky nimž mohou být veškeré materiály dál dostupné pro všechny zdarma, a to dnes již není úplnou samozřejmostí. Zejména v aktuální těžké době je jejich podpora pro nás velmi důležitá,“ uvedl Josef Malinovský - jednatel společnosti Equinet s.r.o., která je provozovatelem portálu Jezdci.cz a dalších periodik zaměřených na koně a jezdecký sport.
 
Společnost Equinet s.r.o. provozuje vedle webu Jezdci.cz také internetovou televizi EquiTV.cz nebo inzertní stránky Jezdeckainzerce.cz. Vydává dále v tištěné podobě Jezdecký katalog a Jezdecký kalendář. Televizní pořady nejen z jezdeckých závodů dodává mj. pro Českou televizi, Televizi Seznam.cz, Sport 5, Regionální televizi a další. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE