reklama 11C

Newsletter o koních každý pátek. Objednejte si nový Jezdecký zpravodaj

ikonka

Chcete, aby vám neuniklo nic podstatného ze světa koní a nestíháte sledovat všechny novinky? Objednejte si zdarma nový Jezdecký zpravodaj, který nově vychází každý pátek ve formě newsletteru. Přímo do vašeho e-mailu vám doručíme to nej z našich webů.
20.02.2020 13:00  |  Rubrika: Ostatní  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12B
Najít v rozmezí pár minut téměř jakoukoli informaci z jezdeckého a dostihového světa není v době internetu žádný problém. Mnohem těžší je udržet si základní přehled a povědomí o těch opravdu důležitých a zajímavých zprávách, zvláště pokud má čtenář jen omezené množství času.
 
Společnost Equinet vám už řadu let prostřednictvím zpravodajského serveru Jezdci.cz a internetové televize EquiTV denně přináší zprávy, rozhovory a videa ze světa koní. Na prahu sezony 2020 přichází s další novinkou - týdenním newsletterem Jezdecký zpravodaj. K jeho odběru se můžete přihlásit na tomto odkazu.
 
Projekt navazuje na dosavadní tištěný Jezdecký zpravodaj, který až do loňského roku shrnoval na papíře shlavní dění v jezdectví a dostizích.
 
Nový newsletter vychází jednou týdně, zpravidla v pátek dopoledne. Nabízí nejen průřez hlavními zprávami daného týdne, ale i odkazy na nejzajímavější rozhovory, videa a podcasty na našich webech za stejné období. Chybět nebudou ani avíza na chystané internetové přenosy nadcházejícího víkendu.
 
Přehledně na jednom místě můžete každý týden do vaší e-mailové schránky dostávat to hlavní, co pro vás připravujeme. Díky našemu novému newsletteru budete mít jistotu, že vám už nic důležitého neunikne.
 
První číslo vychází v pátek 21. února 2020. Jezdecký zpravodaj je zcela zdarma, pro jeho odběr stačí zadat svou e-mailovou adresu na adrese www.jezdeckyzpravodaj.cz.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE