reklama 11B

Jezdci.cz mají rekordní sledovanost. Zájem přitahuje nejen olympiáda

ikonka

Očekávali jsme, že se toho v lednu moc dít nebude. Opak se stal pravdou a Jezdci.cz zaznamenali v lednu historicky největší návštěvnost. Aktuálně nejsledovanější zpravodajský web o koních a jezdectví napočítal za jediný měsíc přes 185 tisíc návštěv!
03.02.2020 20:53  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Leden zpravidla bývá nejklidnějším měsícem v roce, co se zpravodajství kolem koní, jezdectví a dostihů týká. Díky oblíbeným rubrikám již řadu let zůstávala návštěvnost webu Jezdci.cz stabilní, letos však byl první měsíc historicky nejsledovanějším.
 
V lednu 2020 zavítalo na adresu Jezdci.cz 95.840 absolutně unikátních návštěvníků, kteří vytvořili 182.529 návštěv a prohlédli si při tom 302.415 stránek. 
 
„Nejvýrazněji těmto číslům nepochybně pomohlo zpravodajství kolem olympijské kvalifikace českých jezdců, ale nejen to. Obrovské oblibě se těší také další exkluzivní redakční materiály, kterých stále přibývá,“ konstatoval šéfredaktor Jezdci.cz a jednatel mediální skupiny Equinet s.r.o. Josef Malinovský.
 
„Dlouhodobě sledujeme trend zvyšujícího zájmu o exkluzivní články, videa a audio rozhovory – tzv. podcasty. Na konci roku 2019 jsme navíc byli osloveni o spolupráci se společností Seznam.cz, která přináší také již první viditelné výsledky, vč. nového televizního pořadu Equinews. – V tomto směru se chceme i nadále rozvíjet, proto již brzy přijdeme s dalšími novinkami. První z nich by měla přijít již během února,“ prozrazuje Josef Malinovský. 
 
Portál Jezdci.cz funguje od 10. 10. 2010, v říjnu tedy oslaví 10. výročí od spuštění. „Největší dárek bychom si rádi v redakci nadělili již v průběhu jara. Co to přesně bude, zatím nechceme veřejně prozrazovat, ale každopádně se bude jednat o největší posun pro náš redakční tým za uplynulou dekádu,“ dodává jednatel společnosti Equinet s.r.o. 
 
Tato mediální skupina pod svými křídly sdružuje kromě webu Jezdci.cz také internetovou televizi EquiTV (vysílá od roku 2009) a v neposlední řadě i uživatelské stránky Jezdeckainzerce.cz. Mezi další projekty patří např. Jezdecký zpravodaj, Jezdecký obchod, Jezdecký katalog, Jezdecký kalendář a další. 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE