reklama 11D

Jezdci.cz letos potřetí trhli rekord sledovanosti: 186 tisíc návštěv

ikonka

Zpravodajský web Jezdci.cz v květnu opět potvrdil své dominantní postavení mezi koňskými médii v ČR a trhl další rekord ve sledovanosti. Poprvé se tak stalo v lednu, následně v březnu a zatím naposledy v květnu. Pokaždé návštěvy přesáhly 180 tisíc.
09.06.2020 11:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Květen 2020 byl doposud nejnavštěvovanějším měsícem v historii zpravodajského webu Jezdci.cz. Již potřetí za letošní rok byl tak překonán rekord. 
 
V lednu se zástupci společnosti Equinet s.r.o. radovali ze 182.529 návštěv na Jezdci.cz, v březnu se celkové návštěvy vyšplhaly na číslovku 183.186, v květnu pak Google Analytics zaznamenal 186.107 návštěv.
 
Co do počtu unikátních uživatelů byla překročena hranice 96 tisíc, což vychází necelé dvě relace na uživatele. Neméně potěšující je i počet zobrazených stránek, těch bylo prohlédnuto 323.290. 
 
Web Jezdci.cz je dlouhodobě nejsledovanější médium skupiny Equinet s.r.o., která též provozuje internetovou televizi EquiTV.cz nebo inzertní stránky Jezdecká inzerce CZ. Z tištěných periodik vydává Jezdecký kalendář či Jezdecký katalog. Jednou z letošních novinek je i newsletter Jezdecký zpravodaj, jenž původně vycházel také v tištěné formě. Papírová média jsou však dlouhodobě na ústupu a ve společnosti Equinet jsou pouze doplňková v rámci široké nabídky prezentace v oblasti jezdectví, dostihů a chovu koní. 
 
Skupina Equinet spolupracuje s celou řadou celoplošných médií, jako např. Česká televize, Český rozhlas, Seznam.cz a další. A právě publikované příspěvky na Jezdci.cz a EquiTV.cz jsou čím dál častěji citovány v mainstreamových médiích, což dokládá vysokou prestiž a důvěryhodnost těchto webů. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE