reklama 11B

Jak to bude s mistrovstvím ČR a dalšími závody? ČJF jedná o termínech

ikonka

V úterý 12. května by mělo padnout rozhodnutí, v jakých termínech proběhnou mistrovství České republiky v disciplínách sdružených pod hlavičkou České jezdecké federace. Jedná se také o mezinárodních závodech a Českém skokovém poháru.
12.05.2020 09:12  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12B
 
Výkonný výbor České jezdecké federace v úterý 12. května jedná o nové podobě kalendáře mistrovství České republiky, resp. mezinárodních závodů. V návaznosti na to by měl být finalizován také kalendář Českého skokového poháru.
 
Na tato rozhodnutí netrpělivě čeká mnoho pořadatelů jezdeckých závodů, kteří těmto stěžejním akcím uzpůsobují své závodní mítinky. Jakmile budou zmíněné termíny k dispozici, budeme je neprodleně publikovat i na našich stránkách.
 
Ilustrační foto Zenon Kisza



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE