reklama 11C

Ferreolus se mezi nejlepšími v Polsku neztratil, hodnotí Příhoda

ikonka

V samotném závěru mezinárodního mítinku CCI v polských Sopotech se jezdci představili v závěrečné parkurové zkoušce. Ta Miloslavovi Příhodovi vyšla a mohl se tak radovat z umístění z CCI4*-S, CCI3*-S a CCI2*-S v elitní desítce!
28.04.2019 19:54  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V nejnáročnější vypsané soutěži CCI4*S se Miloslav Příhoda představil v sedle Ferreoluse, se kterým mu po sobotním krosu patřilo průběžné 12. místo. Parkur v neděli, kde česká dvojice zaznamenala jednu chybu, jí ale pomohl k lepšímu umístění a nakonec se tak mohla radovat z 10. příčky konečné výsledkové listiny s penalizací 47,1 bodů. „Skvěle připravené závody byli zároveň i mistrovství Polska v kategorii seniorů, které suverénně vyhrál Pawel Spisak se svým nejlepším koněm Banderasem. I z tohoto důvodu jsem rád, že se Ferreolus v sestavě nejlepších polských dvojic neztratil a opět potvrdil svoji kvalitu tímto výsledkem.“ hodnotí výkon v nejnáročnější soutěži český jezdec.

Jak sám Miloslav Příhoda přiznává, v sedle klisny Kamikatze se v CCI3*S jednalo o jejich vůbec první společný start, a to po pouhých dvanácti dnech předchozího seznamování. Radost mu tak udělalo konečné 9. místo s 46,5 trestnými body po dvou chybách v parkuru.
 

Čtěte také: Miloslav Příhoda: Military je pro mě číslo 1, ale počítám i s parkury
 

„Asi největší pochvalu zaslouží šestiletý Eldorado, který šel prvně CCI2*S, hned se umístil a hlavně podal zcela vyrovnaný výkon.“ s Eldoradem se totiž Miloslav Příhoda po čisté skokové zkoušce postavil na skvělou 5. příčku. „Tímto výsledkem se i kvalifikoval na mistrovství světa mladých koni do francouzského Le Lion d’Angers.“ dodává český reprezentant.

Stupně vítězů těsně unikly české jezdkyni Dianě Lochmanové v CCI2*L. Ta se totiž v sedle Simona parkurem probojovala na výsledné 4. místo. Dle slov a gratulace Miloslava Příhody se během tohoto mítinku podařilo českým juniorkám kvalifikovat na mistrovství Evropy.

Výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: FB stránka Prihoda military / archiv jezdce





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE