reklama 11C

Příhoda útočí v Sopotech na přední příčky. Po drezuře CCI4* je devátý

ikonka

V rámci pátečního programu absolvovali čeští reprezentanti v rámci mezinárodních závodů ve všestrannosti v polských Sopotech drezuru. V nejnáročnější vypsané soutěži CCI4* startuje jako jediný z Čechů Miloslav Příhoda, který pokračuje z 9. místa…
26.04.2019 19:52  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Bezmála čtyřicítka koní závodí v Sopotech v náročné soutěži CCI4*-S. Mezi nimi nechybí díky přednímu českému reprezentantu Miloslavovi Příhodovi také naše trikolora a jeho účast v této soutěži začala slibně!

V sedle Ferreoluse LAT počítá Miloslav Příhoda penalizaci po drezurní zkoušce 30,7 bodů. Tento výsledek českou dvojici postavil na průběžnou 9. příčku. V elitní desítce stejný jezdec dokončil také drezuru CCI3*-S, a to v sedle Kamikatze. Takto složená dvojice postupuje do dalších částí se zatížením 33,3 bodů a z průběžného 10. místa.

O poznání větší počet Čechů nastoupil do drezury CCI2*-L. V této soutěži totiž startuje šestičlenný tým českých juniorek, které se v rámci tohoto výjezdu snaží o splnění kvalifikace na mistrovství Evropy. Z české šestice se nejlépe umístila Michaela Hederková, které s valachem Mr Míša SL patří průběžný bronz s 31,6 body. Druhý nejlepší výsledek z Češek si v drezuře připsala Diana Lochmanová, která má již kvalifikaci na evropský šampionát splněnou. Ta se postavila na průběžně 13. příčku s 35,6 body.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE