reklama 11D

Čeští militaristé zahájili sezonu 2019 v Luhmühlenu a v Beltonu

ikonka

Poslední březnový víkend byl ve znamení prvních letošních startů českých reprezentantů ve všestrannosti. Tereza Mrázková se postavila na start CCI4* v Beltonu, Miloslav Příhoda a Petr Lacina vyrazili na CCI3* do Luhmühlenu.
01.04.2019 10:04  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B

 
Tereza Mrázková zahájila sezonu 2019 v britském Beltonu. S valachem Clasicem T absolvovala drezuru s 34,4 body. Na parkuru ovšem zaznamenala 13 bodů a 20 bodů inkasovala na překážkách krosu, k nimž přidala penalizaci 34,8 za čas. Celkové skóre 102,2 bodu stačilo na 84. místo. Výsledky najdete TADY.
 
Miloslav Příhoda s koněm Ferreolus dokončil CCI3* v německém Luhmühlenu se 43,6 body na celkovém 29. místě ze 73 koní. Parkur dokončil čistě, za nedělní cross získal pouze penalizaci 9,2 trestného bodu za čas. 
 
„Do Luhmühlenu jsme se vypravili hlavně z důvodu pořádání mistrovství Evropy seniorů právě v tomto areálu. A protože myšlenka pokusit se této akce zúčastnit je stále aktuální, chtěli jsme si tento areál okouknout a trochu se podívat, do čeho bychom šli. Já jsem se svým výsledkem celkem spokojený, i když v drezuře byly nějaké zbytečné chyby, které se v konkurenci těch nejlepších evropských dvojic příliš neodpouští. Kros i parkur byl úměrný faktu, že pro skoro všechny jezdce to byl první letošní závod, a tak se nic nehnalo na maximální úroveň. Bylo fajn se pomeřit s absolutní převážně německou špičkou a konfrontovat s ní svoji aktuální formu. Tyto účely náš start určitě splnil a jen průběh sezony ukáže, jestli jsme schopni se zlepšovat a prosadit se i mezi těmito dvojicemi,“ uvedl Miloslav Příhoda.
 
Kromě Miloslava Příhody byl přihlášen do Luhmühlenu ještě Petr Lacina na Kamikatze. Ten skončil na 56. pozici s konečným skóre 87,6 bodu. Kompletní výsledkovou listinu najdete POD TÍMTO ODKAZEM.
 
 
Foto archiv Miloslava Příhody (zdroj FB)




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE