reklama 11B

Tereze Mrázkové pomohl parkur! CCI3*-L Ballindenisk dokončila třetí

ikonka

V irském Ballindenisku se v termínu 19. – 21. dubna konali mezinárodní závody ve všestrannosti, kde nechyběla česká dvojice. Tereza Mrázková v rámci nedělního programu dokončila parkur soutěže CCI3*-L, který ji postavil na konečnou bronzovou příčku!
22.04.2019 08:00  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

Něděle - parkur:

Skvělým výsledkem skončily pro Terezu Mrázkovou mezinárodní závody v irském Ballindenisku, kde startovala v náročné soutěži CCI3*-L.

Od pátku si česká jezdkyně v sedle Clasica T držela po drezuře i krosu 4. příčku. Zlom nastal v nedělním parkuru. Česká dvojice si z tohoto mítinku odváží konečný bronz, a to i přesto, že na překážkách jednou chybovala, čímž si k penalizaci 32 bodů z drezury připsala další 4 body.

První místo si po celou dobu závodů udržela Britka Olivia Wilmot, která zvítězila v sedle Zebedee de Foja s výsledkem 30,1 bodů.
 

Sobota - kros:

V sobotu čekala na českou dvojici terénní zkouška. Ta mohla výrazně zasáhnout do průběžného pořadí, ale nestalo se tak. Tereza Mrázková v sedle Clasica T překonala kros bez penalizace a po této druhé části si nadále drží čtvrtou průběžnou příčku. České dvojici tak zbývá už jen parkur, který je naplánovaný na nedělní den.
 

Pátek - drezura:

Páteční drezurní zkoušku soutěže CCI3*-L dokončilo celkem šestnáct dvojic. Nejlepšího výsledku dosáhla britská Olivia Willmot v sedle Zebedee de Foja, a to necelých 74 % a panalizaci 26,1 bodů.

Od rozhodčích byla česká dvojice ohodnocena za čtvrtou nejlepší jízdu na 68.07 % a do následujícího krosu a parkuru tak postupuje s penalizací rovných 32 bodů.

 

Výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: Radka Preislerová





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE