reklama 11A

Miloslav Příhoda: Military je pro mě číslo 1, ale počítám i s parkury

ikonka

Halové parkurové závody jsou důležitou součástí přípravy na venkovní sezonu nejen pro skokové jezdce, ale i pro ty, kteří jezdí během roku hlavně všestrannost. Mezi ně patří i Miloslav Příhoda. V krátkém rozhovoru nám přiblížil své plány na rok 2019.
15.02.2019 12:05  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

ROZHOVOR SLEDUJTE TADY

Závodní sezona pro jezdce roku 2018 ve všestrannosti Miloslava Příhodu začala již v první polovině února při úvodním mítinku Zimního jezdeckého poháru v Hradištku. „Bylo to trochu dlouhé, já zakončil loňskou sezonu už koncem října, takže listopad a prosince měli koně volněji a v lednu již začali pracovat. Jsem rád, že už začaly závody,“ okomentoval svoji dlouhou zimní přestávku. 

Halových mítinků se Miloslav Příhoda účastní rád. „Zrovna v mém případě je to výborné zpestření, jelikož mám ve stáji koně, kteří se musí trochu vzdělávat a halové závody můžeme využít k získávání nových zkušeností. Na léto jsou pak koně připraveni hned od začátku.“

Jaké jsou jeho hlavní sportovní cíle pro rok 2019? Uvidíme ho častěji na závodech ve všestrannosti, nebo v parkurech? Nejen na tyto otázky se dozvíte odpovědi v připraveném video rozhovoru.





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE