reklama 11D

V Sopotech je po krosech. Příhoda se v CCI3* posunul na 6. místo

ikonka

Sobota 27. dubna se v polských Sopotech nesla ve znamení terénních zkoušek. V nejnáročnější vypsané soutěži CCI4*-S se Miloslav Příhoda propadl na 12. místo, v CCI3*-S se ale spolu s Kamikatzí posunul na pěknou 6. příčku…
27.04.2019 18:37  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V náročné soutěži CCI4*-S v Sopotech soutěží šestatřicet dvojic, mezi kterými hájí české barvy Miloslav Příhoda v sedle Ferreoluse WS. Jak jsme vás již informovali, česká dvojice se po páteční drezuře postavila na průběžnou 9. příčku s 30,7 body.
 

Čtěte také: Příhoda útočí v Sopotech na přední příčky. Po drezuře CCI4* je devátý
 

Penalizaci dalších 12,4 bodů zaznamenala takto složená dvojice v sobotním krosu. S celkovým počtem 43,1 bodů jí tak patří 12. místo průběžné výsledkové listiny. Poslední šancí jak promluvit do konečných výsledků mají jezdci v nedělním parkuru.

O čtyři příčky výše se Miloslav Příhoda po krosu postavil v sedle klisny Kamikatze v CCI3*-S, kde do skokové zkoušky nastoupí v neděli z 6. příčky se zatížením 38,5 bodů.

Terénní zkouška zamíchala také pořadím v soutěži CCI2*-L, kde z šestičlenné ekipy český jezdkyň nejlepší umístění na průběžné 8. příčce patří Dianě Lochmanové spolu se Simonem.
 

Výsledkové listiny ze Sopot najdete POD TÍMTO ODKAZEM

ilustrační foto: archiv Miloslava Příhody





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE