reklama 11B

Decathlon.cz nabízí: Technicky popracované novinky v jezdecké výbavě

ikonka

/PR článek/ Pro sezonu 2023 přináší Decathlon řadu novinek z produkce Fouganza. Ať už jsou to saka, kabáty, tašky na závody či jiné vybavení pro jezdce, vše je technicky propracované a výborně plní funkci. Pojďme si několik produktů představit.
13.07.2023 11:30  |  Rubrika: Ostatní  |  
REKLAMA
| FANCLUB
reklama 12B

 

Produkty Fouganza z Decathlonu, to je technicky propracované vybavení pro jezdce i koně za rozumnou cenu. Jaké novinky najdete v nabídce pro letošní sezonu? 
 
Na úvod Decathlon představuje tři modely závodních jezdeckých sak pro juniory a ženy. Dětské sako 500 v tmavě modré barvě zdobí krémové proužky okolo kapes. Sako je tak elegantní, jak je na závody potřeba, a zároveň také moderní. Ve stejném duchu byla navržena i jeho dospělá varianta pro ženy. Dámské sako 500 je taktéž tmavě modré, se světlými proužky na klopách kapes. 
 
Díky bistrečovému materiálu jsou saka pohodlná a nijak neomezují v pohybu. Řada 500 je určena pro jezdce, kteří se závoděním teprve začínají, nebo absolvují jen několik soutěží za sezónu. Pro aktivní jezdkyně doporučujeme sako z nejvyšší řady 900. To je se svou černou barvou a zdobením třpytivou nití na rukávech a kapsách skutečnou ukázkou moderního designu jezdeckého oblečení. Vybraný střih lichotí ženské postavě a při jeho navrhování jsme mysleli i na odvětrávané části na zádech, aby vám i v horkých dnech bylo příjemně. Vyberte si sako, které vám padne, ať na závodech zazáříte!
 
Protože i v létě vás mohou překvapit deštivé dny nebo přechodné bouřky, je třeba mít v záloze nepromokavou bundu, ideálně rovnou dlouhý kabát. Takový, ve kterém budete moct dělat okolo koní cokoliv, ať už trénovat nebo jezdit. Proto vám představujeme nepromokavý jezdecký kabát, který v intenzivním dešti testovala i redakce jezdci.cz a obstál u nich na výbornou. Pomocí bočních zipů si jej můžete rozepnout a rozložit přes stehna, takže vás ochrání i v sedle. Elastické pásky na zapnutí okolo nohou zajistí, že látka nebude volně plandat. Navíc, jeho kapuca je prodloužená, aby vám voda nekapala do očí. Kabát je lehoučký, bez zateplení, obléknout ho můžete na tričko i přes mikinu a skvěle se hodí také na závody. 
 
Velkou obměnou prošla kolekce cestovních tašek, která se dočkala nových barevných kombinací i typů. Základem jsou tašky na čištění, kde si můžete vybrat hned ze dvou variant -  25l tašky uzavíratelné na stahování nebo menší 22l obdélníkové tašky rozdělené na dvě hlavní kapsy se zipem. Náš tip je použít ji na uskladnění nebo převoz “ošetřovatelských” věcí, které nepoužíváte každý den a v běžném čištění by se vám pletly. Taška má praktický háček k zavěšení na box. V ladících barvách si můžete pořídit samozřejmě také tolik oblíbenou tašku na box, s jejíž pomocí budete mít při přípravě koně vše po ruce. Ať už jde o čištění, kosmetiku nebo kamaše. Do hlavního prostoru a bočních kapsiček se toho vejde opravdu spousta. Zachovali jsme odepínací dno, které stačí jen otevřít a vysypat nashromážděný prach bez nutnosti celý obsah tašky vyndávat. 
 
Na cestování po závodech se vám bude hodit velká 65l cestovní taška. Ta pojme boty, helmu, oblečení, kosmetiku,... vše co si dokážete představit. Na vysoké jezdecké boty je k dispozici také odpovídající transportní obal. 
 
Cestovní kolekci doplňuje ještě batůžek, jehož objem lze upravit v závislosti na obsahu. Připnout k němu můžete jezdeckou helmu nebo vysoké boty. Nehodí se ovšem pouze do stáje, nosit ho můžete do školy, do práce i na trénink. 
 
Cestovní tašky si můžete pořídit ve dvou barevných variantách - tmavě modré v kombinaci se zelenou nebo velbloudí hnědou. 
 
Čeho není nikdy dost? Podkolenek! Na světě jsou nové barevné varianty károvaných podkolenek, které máte tolik rádi. Čekají na vás v tmavě zelené, světlé tyrkysové i hnědé. Podívejte se na decathlon.cz a nechte si objednávku doručit ZDARMA na prodejny Decathlon, nebo využijte možnost dopravy skrze partnery.



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE