reklama 11A

Decathlon.cz nabízí: Mráz se hlásí o slovo, je tu dětská zimní kolekce

ikonka

/PR článek/ Přichází zima a s ní starost rodičů, aby jejich děti u koní nemrzly. Decathlon přichází s kolekcí zimního vybavení právě pro děti, v níž najdete funkční teplé boty, rajtky, rukavice i další nezbytné doplňky pro komfort v chladných dnech.
23.11.2022 12:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Vybavit dítě na jezdecké hodiny není levná záležitost. Mnoho rodičů proto před zimou přemýšlí, jak zajistit dítěti teplo, ale zároveň neutratit příliš peněz. Často proto sahají ke kreativním řešením, která ale nebývají pro malé jezdce úplně pohodlné. V tomto článku vám představíme produkty splňující oba požadavky - kvalitu i dostupnou cenu. 
 
Aby dítě u koní nemrzlo, je klíčové udržet v teple chodidla. Místo dvou párů teplých ponožek, které nohy znehybní, volte raději zateplené boty. Perka 160 WARM je uvnitř vybavený umělým kožíškem, který chodidla pěkně zahřeje. Aby se lépe obouvala, mají perka po stranách gumové vsadky. Vyrobena jsou ze syntetického materiálu připomínajícího svými vlastnostmi kůži. Oproti ní ovšem nevyžaduje příliš velkou péči, stačí jen voda a houbička. Při zkoušení se nebojte vzít větší velikost. Správná izolace a hřejivost závisí na dostatečném prostoru uvnitř boty. Prsty musí mít možnost se pohybovat. 
 
Dalším zimním kouskem jsou zateplené rajtky. Především přední strana stehen je při ježdění vystavována chladnému vzduchu a vlhkosti. Pohodlné rajtky s hebkou vnitřní stranou se postarají, že po návratu z vyjížďky ani chladné haly nebude kůže zarudlá. Rajtky 100 WARM mají vyztužená kolena a jsou určené pro začínající jezdce. Oblíbený model Kipwarm poskytuje ještě větší hřejivost. Tyto rajtky mají zvýšenou bederní oblast a jsou z nepromokavého materiálu, který navíc velmi dobře přilne k sedlu. Všechny dětské rajtky mají možnost úpravy velikosti v pase.
 
Parka 500 WARM je stejně jako její dospělá varianta přizpůsobená potřebám jezdců. V první řadě je samozřejmě hřejivá a nepromokavá. Dále má ale přizpůsobený střih pro sezení v sedle, čímž se liší od zimních bund například na lyžování. Na zádech najdeme dvě rozepínací vsadky. Díky nim se bunda na zádech rozevře a nekrčí se o zadní rozsochu. Okolo zápěstí jsou lemy, aby do rukávů nepronikal chladný vzduch. Odepínací kapuce je lemovaná kožešinou, což dodává celé bundě moderní vzhled. Příjemný je také vyšší heboučký límec zahřívající spodní část tváří. 
 
Trojici perka, rajtky a bunda může doplnit ještě hřejivá druhá vrstva. Dětská fleecová mikina 500 se dá dobře použít i na jaře nebo na podzim místo bundy. Její všité díly na ramenou a těle s hladkým povrchem chrání před větrem a dobře se z nich ometá prach. Navíc má vysoký límec, do kterého jde krásně schovat tváře. 
 
V neposlední řadě, zapomínat by se nemělo ani na rukavice. Ty jsou zateplené, přitom ale ne příliš tlusté, aby se neztratil cit pro kontakt s otěží. Pokud jsou prodloužené, schovají se do rukávů, čímž se zabrání profukování pod bundu. 
 
Další kousky ze zimní kolekce najdete na vybraných prodejnách. Kompletní nabídka je dostupná na eshopu Decathlon v sekci zimního jezdeckého oblečení.  



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE