reklama 11D

Kožené novinky z Decathlonu jsou kvalitní a mají praktické vychytávky

ikonka

/PR článek/ Decathlon přichází s novinkami. Kožené poprsníky a anatomický okopávací podbřišník jsou navrženy tak, aby byly kvalitní, nadčasové, v moderním designu. Poprsníky mají vychytávku - otvírací kroužky martingalové vidlice.
28.10.2022 13:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Není jednoduché vybírat jezdecké vybavení, obzvlášť pak pro koně. Chceme, aby kůže byla měkká a odolná. Design moderní i nadčasový. Zpracování kvalitní a výrobek “nesmrtelný”. A to všechno za co nejnižší cenu. Skvělá zpráva je, že do nabídky Fouganza přibyly dva nové výrobky, které toto všechno splňují!
 
Prvním z nich je tříbodový kožený poprsník, který byl navrhován společně s pětibodovou variantou. Je ale jednodušší a upíná se pouze do kroužků na sedle a k podbřišníku. Vyrobený je ze stoprocentní hovězí kůže, která je již od začátku měkká a není nutné ji před prvním použitím mazat. Jeho anatomický tvar s širokou částí na prsou umožňuje koni pohodlný cval, při kterém neblokuje ramena. 
 
Design odkazuje na adrenalin a dynamiku spojené s parkurem. Kůže je bílé prošívaná a na prsou se nachází stříbrný odznáček s logem Fouganza. Díky tomu je to poprsník klasického stylu s moderním designem. Navíc je k dispozici, kromě obvyklé černé, také v tmavě hnědé variantě. 
 
Skvělou vychytávkou jsou otevírací kroužky martingalové vidlice. Už nemusíte složitě rozepínat přezku a otěže jednotlivě protahovat skrz kroužky, jednoduše a rychle je zacvaknete. 
 
Pokud je pro vás poprsník zbytečný, ale zaujal vás tento příjemný detail, otevírací kroužky najdete také na elastickém martingalu.
 
Druhou novinkou je anatomický okopávací podbřišník 900 pro koně, kteří při skákání krčí nohy. Hlavním materiálem je buvolí kůže a všechny švy pro větší odolnost zesílené. Chránič břicha vyplňuje paměťová pěna. 
 
Pevné gumy na obou stranách jsou různě dlouhé, aby se sedlo lépe dotahovalo. Tento anatomický podbřišník je k dispozici v černé i tmavě hnědé variantě, a to od velikosti 115 do 135 cm. Nejmenší velikost je určena především pro poníky, proto je i velikost chrániče břicha úměrně zmenšena a nepřekáží v pohybu loktů. 
 
I podbřišník je součástí nejvyšší řady 900 jumping určené pro intenzivní a sportovní ježdění. Hodí se tedy jak na tréninky, tak i závodní kolbiště. Všechny produkty společně ladí a vyznačují se kvalitními materiály, precizním zpracováním a moderním designem. Můžete tak se svým koněm zářit při překonávání překážek doma i na závodech. 



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE