reklama 11D

Decathlon.cz nabízí: Tipy na vánoční dárky pro všechny milovníky koní

ikonka

/PR článek/ Vymyslet vhodný vánoční dárek občas není jednoduché. Pokud hledáte dárek pro milovníka koní, máte to snadné. Decathlon totiž přináší několik zajímavých tipů, ze kterých si vybere opravdu každý. Pojďme se na to podívat!
09.12.2022 13:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Chcete pořídit dárek pro milovníka koní? Takový, co skutečně zaujme a udělá radost? Vyřešte Vánoce s Decathlonem, kde najednou pořídíte dárky pro koňáky i další sportovce. Jaké jsou naše tipy? 
 
S podsedlovou dečkou nemůžete šlápnout vedle. Kdo by nechtěl dostat další do sbírky? Největší výběr barevných variant nabízí model 900 s mesh páteřním kanálem. Bude koni slušet elegantní hnědá, klasická černá, decentní vínová, petrolejová nebo terracota oranžová? To už necháme na vás. Doporučujeme se ale podívat do celé kategorie podsedlových deček, protože tam čekají i další modely, včetně drezurních. 
 
Set ohlávky a vodítka je další skvělý tip na dárek, který oblékne čtyřnohý parťák, ale potěšení z něj má jezdec. Elegantní černá ohlávka s umělým beránkem, nebo naopak v pěkné výrazné barvičce, se hodí na závody i focení. Některé ohlávky nabízíme již v kompletu s vodítkem, k jiným lze dokoupit samostatně. A stejně jako u podsedlovek platí, že jenom jedna ohlávka je prostě málo. 
 
Najít pod stromečkem ponožky nemusí být pro někoho úplně výhra. Ale najít tam pěkné podkolenky, to už je jiná! Kromě károvaných, které jsou už klasika, jsou v naší nabídce také extra tenké. Mají vyztužené chodilo, které absorubje pot a tlumí došlap, ale na holeni jsou tenoučké. Tedy přesně takové, co se dobře vejdou do jezdeckých bot. 
 
Rajtky si pořídí (téměř) každý jezdec. Patří do povinné části výbavy, do které je nutné investovat. Jinak už je tomu s dalšími kousky oblečení. Například do mikiny od jezdecké značky už tolik lidí neinvestuje. Udělejte obdarovanému radost a pořiďte mikinu, která byla skutečně navržena na ježdění. Jezdecká mikina 900 v kombinaci tmavě modré a béžové barvy zaujme na první pohled svým elegantním, ale moderním designem. V pase má pevnou gumu, která zabraňuje vyhrnování při jízdě nebo práci okolo koní. Navíc má prodloužené rukávy přes hřbet ruky, odepínací kapuci a uzavíratelné kapsy. Právě díky svému slušivému designu se hodí pro jezdkyně, které dbají na svůj vzhled i u koní, ale hodí se zároveň i na běžné nošení. 
 
Víc tipů najdete na speciální stránce Vánoční dárky pro jezdce i koně, kde jsme pro vás připravili výběr nejoblíbenějších produktů pro jezdkyně, malé jezdce i čtyřnohé parťáky. Všechny dárky je možné vrátit do 90 dnů od nákupu nebo vyměnit na prodejnách. 



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE