reklama 11A

Devadesátka EquiTV z čtvrtého kola GCL v Madridu

ikonka

Tento díl Devadesátky EquiTV vám nabídne stručný souhrn čtvrtého kola série Global Champions League, které se jelo během prvního květnového víkendu v Madridu a opět při něm nechyběli členové týmu Prague Lions...
09.05.2018 16:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

DEVADESÁTKU EQUITV Z MADRIDU SLEDUJTE ZDE

Čtvrtou zastávkou v seriálu parkurových závodů Global Champions byl během prvního květnového víkendu Madrid. Nejlepší jezdce a koně světa opět čekala dvě kola zařazená do týmové Global Champions League. První parkur vyrostl na madridském kolbišti v pátek 4. května a jeho překážky dosahovaly výšky 155 centimetrů. 

V barvách celku Prague Lions nastoupila do soutěže Anna Kellnerová v sedle koně Calcourt Falklund a předvedla skvělý výkon, když dojela bez trestných bodů. Jejímu týmovému kolegovi Gerco Schröderovi kurz příliš nesedl. Cílem projel s valachem Glock's Cognac Champblanc s dvanácti trestnými body a Pražští lvi tak byli před druhým dějstvím na průběžné sedmnácté pozici. 

Pro druhé kolo konané o den později změnil Gerco Schröder koně. V sedle Glock´s Londona se přesto nevyvaroval chyb a dovezl devět trestných bodů. Annu Kellnerovou v sobotní části vystřídal Belgičan Niels Bruynseels, ale ani on neměl svůj nejlepší den. S Gancia de Muze inkasoval dvanáct trestných bodů a družstvo tak obsadilo konečné sedmnácté místo. Přesto je v průběžném pořadí na stále velmi krásné čtvrté příčce.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE