reklama 11C

Devadesátka EquiTV z třetího kola GC v Šanghaji

ikonka

Devadesátka EquiTV je tentokrát věnovaná souhrnu třetího kola série Global Champions, které se konalo ve dnech 20. - 22. dubna v Šanghaji. Znovu nechyběli jezdci z týmu Prague Lions včetně Anny Kellnerové a Aleše Opatrného…
26.04.2018 14:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Foto: CET / David Horváth

Nejvýchodnějším místem, kam během svých přesunů po okruhu Global Champions zavítali nejlepší skokoví jezdci a koně světa, je čínská Šanghaj. Ta hostila třetí mítink této prestižní série ve dnech 20. – 22. dubna. Do Asie i tentokrát letěli tři členové týmu Prague Lions. Annu Kellnerovou, která zatím nechyběla ani při jednom z letošních závodů, doplnil Aleš Opatrný a Belgičan Niels Burynseels.

Pražští lvi celkem nasbírali v úvodním pátečním kole dvanáct trestných bodů a dělili se s dalšími třemi týmy o průběžnou patnáctou příčku. Nejlepší desítka však byla na dosah. Do sobotní stošedesátky nastoupil Aleš Opatrný s běloušem Fakirem, pro něhož to byl v této sezoně první skutečně obtížný parkur. Dvojice se však ukázala ve výborné formě, když jej překonala bez chyb a ve stanoveném čase. Niels Bruynseels se zkušenou 12letou klisnou Cas de Liberte v druhém kole rovněž nezaváhal, a tak se celek Prague Lions zařadil s dvanácti trestnými body na konečné deváté místo.

Nejvyšší bodový příděl za vítězství brali nakonec členové London Knights, kteří absolvovali první jízdy bez trestných bodů a v druhých si připsali pouhé čtyři. London Knights se zároveň posunuli do průběžného vedení na žebříčku Global Champions League, v němž drží 62 bodů. Stejné skóre mají také Valkenswaard United.
Co je však neméně důležité, pouhých šest bodů na ně ztrácí Prague Lions, kteří jsou po třetím kole na skvělém třetím místě.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE