reklama 11B

Prague Lions v úvodu GCL Madrid sedmnáctí

ikonka

V rámci úvodního kola Global Champions League v Madridu se v pátek 4. května postavili na start v barvách týmu Prague Lions česká reprezentantka Anna Kellnerová spolu s Gercem Schröderem (NED). Naše jezdkyně dokončila páteční část bez trestných bodů…
04.05.2018 21:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Skvělého výsledku dosáhla v barvách týmu Prague Lions při pátečním kole Global Champions League česká jezdkyně Anna Kellnerová. Té se v sedle Calcourta Falklund podařilo protnout cílovou pásku náročné soutěže s výškou překážek 155/160 cm bez zatížení jediného trestného bodu.

Týmový kolega Anny Kellnerové Gerco Schröder (NED) odstartoval v sedle koně Glock’s Cognac Chamblanc, s nímž inkasoval celkem dvanáct trestných bodů a tým Prague Lions tak tento výsledek posunul na průběžnou sedmnáctou příčku.

S celkovým počtem dvanácti trestných bodů dokončili úvodní zkoušku madridského GCL spolu s týmem Prague Lions další čtyři družstva.

V rámci pátečního programu se Anna Kellnerová i Gerco Schröder představili také v soutěži s výškou překážek 145 cm při CSI5*. Jediný trestný bod zabránil nizozemskému reprezentantovi v sedle koně Glock's London v pokračování do druhé fáze této náročné zkoušky. Anna Kellnerová zde sedlala Balguera, se kterým dokončila první fázi se čtyřmi trestnými body.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

foto: David Horváth




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE