reklama 11C

Prague Lions po čtvrtém kole GCL v Madridu čtvrtí

ikonka

Přestože tým Prague Lions obsadil ve čtvrtém kole prestižní parkurové série Global Champions League až 17. příčku, v průběžném pořadí klesl pouze o jeden řádek a aktuálně je s 61 body na 4. místě. Nejlepší výkon v Madridu předvedla Anna Kellnerová…
05.05.2018 18:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Ta v ligové soutěži startovala v pátek s třináctiletým valachem Calcourt Falklund a zajela s ním bezchybnou jízdu. Její nizozemský kolega Gerco Schröder na patnáctiletém Glock´s Cognac Champblanc inkasoval v úvodní části 12 trestných bodů. Do druhého kola si vzal zkušenějšího šestnáctiletého hřebce Glock´s Londona, ale ani s ním se neubránil chybám a do cíle dovezl 9 trestných bodů za dvě shození překážky a mírné překročení času. 
 
Dalších 12 bodů ještě před tím přibylo na kontě Pražských lvů po jízdě Belgičana Nielse Bruynseelse s dvanáctiletou klisnou Gancia de Muze. Tato dvojice chybovala třikrát. Prague Lions tak v součtu nasbírali 33 trestných bodů, které je zařadily na 17. pozici čtvrtého dílu Global Champions League v Madridu. Za umístění získali do žebříčku 5 bodů, přičemž dohromady jich mají 61. Z průběžného třetího řádku tabulky klesli na čtvrtý – za celek Berlin Eagles, jenž v Madridu skončil čtvrtý. 
 
Nejlépe se ve španělské metropoli dařilo družstvu London Knights. To stejně jako v čínské Šanghaji zvítězilo a díky 92 bodům po čtyřech kolech odskočilo výrazně všem svým soupeřům. Následují je Valkenswaard United s 76 body. Výrazný příděl zaznamenali v Madridu druzí Rome Gladiators a třetí Shanghai Swans. Labutě jsou nyní sedmé (56 bodů) za šestými Gladiátory (57 bodů). Pátou pozici zaujímají reprezentanti družstva Doha Fursan Qatar s 58 body. 
 
Radost českým parkurovým fanouškům udělala v sobotu opět Anna Kellnerová. Ta sice startovala s Balguerem v soutěži s překážkami vysokými 155/160 centimetrů pouze v rámci kvalifikace jednotlivců do Longines Global Champions Tour Grand Prix Madridu, a nemohla tak zasáhnout do boje o týmové body. Náročný parkur však překonala pouze s jednou lehkou chybou ve dvojkombinaci a do cíle dovezla 4 trestné body. V kombinaci s časem 73,81 sekundy obsadila 33. místo a kvalifikovala se tak do Grand Prix, kam postupuje 35 nejlepších dvojic. V té nakonec dokončila jako třicátá čtvrtá. 
 
Kompletní výsledky vč. fotografií a videí najdete na adrese www.gcglobalchampions.com
 
 
Foto David Horváth / CET



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE