reklama 11C

Devadesátka EquiTV z druhého kola GC v Miami

ikonka

Tento díl Devadesátky EquiTV je věnovaný druhému kolu série Global Champions, které se konalo 5. - 7. dubna v Miami. Připomeňte si v souhrnném sestřihu senzační výhru týmu Prague Lions ve složení Anna Kellnerová a Gerco Schröder.
11.04.2018 09:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

DEVADESÁTKU EQUITV Z MIAMI SLEDUJTE TADY

Druhé závody parkurové série Global Champions hostila ve dnech 5. – 7. dubna Florida. Závodilo se na jednom z nejatraktivnějších míst celé túry. Kolbiště totiž vyrostlo přímo na břehu Atlantiku na pláži Miami Beach. Mítink přinesl hned v úvodním dni první kolo týmového klání Global Champions League. Jezdci celku Prague Lions do něj vstoupili velmi nadějně. 

Ve vedení byl po čtvrtečním úvodu celek Monaco Aces ve složení Jerome Guery a Jullien Epaillard, kteří oba absolvovali první jízdy bez zaváhání. Jenže rozhodující okamžiky měly teprve přijít s druhým kolem, které bylo na programu v sobotu 7. dubna. 

Pražským lvům vyšly druhé jízdy skvěle. Anna Kellnerová s Classicem zopakovala svůj výkon z úvodu soutěže a dojela s jedním trestným bodem za překročení času. Podobné tempo zvolil také Gerco Schröder, který s Glock´s Londonem napodruhé neshodil žádnou z překážek a konto týmu zatížil rovněž jedním bodem za čas. Součet výsledků obou kol v podání Prague Lions činil osm trestných bodů a ty pro družstvo znamenaly v konečných součtech naprosto senzační první místo. Monaco Aces se nakonec propadli až na třetí místo za Valkenswaard United, kteří závěrečnou část závodu zvládli bravurně. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE