reklama 11C

Prague Lions jdou do GCL v Madridu jako dvanáctí

ikonka

V pátek 4. května začíná v Madridu čtvrté kolo týmové série Global Champions League 2018. Družstvo Prague Lions do něj nastoupí jako dvanácté a v prvním dějství jej budou reprezentovat Anna Kellnerová a nizozemský jezdec Gerco Schröder…
04.05.2018 12:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Španělské hlavní město je dějištěm čtvrtého zastavení špičkových jezdců a koní na okruhu Global Champions 2018. V pátek 4. května je na programu od 18.15 hodin zahájení dvoukolové soutěže družstev. Výška překážek bude dosahovat 150 až 155 centimetrů. 
 
V barvách Pražských lvů, kteří mají týmovou startovní pozici číslo 12, se představí nejprve Gerco Schröder, jenž bude závodit s patnáctiletým valachem Glock´s Cognac Champblanc. Hned po něm nastoupí Anna Kellnerová v sedle třináctiletého valacha Calcourt Falklund. Ze členů Prague Lions v soutěži ještě odstartuje v části pro jednotlivce Niels Bruynseels na desetileté klisně Israel v/d Dennehoeve. Na řadu se dostane jako čtyřicátý pátý. 
 
Prague Lions jsou v aktuálním žebříčku GCL na třetím místě, vyšší skóre mají po třech závodech pouze London Knights a Valkenswaard United. O pořadí čtvrtého kola bude rozhodnuto v sobotu odpoledne, kdy se pojede druhé kolo.
 
Pátečnímu ligovému klání bude předcházet ještě úvodní soutěž kategorie CSI5* na výšce 145 centimetrů. Také v té budeme moci držet palce všem třem reprezentantům pražského celku. Soutěž začíná ve 14.45 hodin a jako dvacátá pátá je na startovní listině Anna Kellnerová s dvanáctiletým Balguerem. O sedm pozic později přijde na řadu Gerco Schröder s šestnáctiletým hřebcem Glock´s London. Padesátý pátý řádek seznamu účastníků je vyhrazen pro Nielse Bruynseelse s 12letou klisnou Gancia de Muze.
 

Veškeré podrobnosti vč. on-line přenosu najdete na adrese www.gcglobalchampions.com

 

Ilustrační foto David Horváth / CET



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE