reklama 11D

Štětina zakončil účast při Playoffs čtvrtým místem v Grand Prix CSI2*

ikonka

Poslední individuální skokovou zkouškou při Prague PlayOffs 2021 byla v neděli Grand Prix kategorie CSI2*. Pětice jezdců se probojovala do rozeskakování, mezi nimi i Čech Jan Štětina s Gylordem. Ten nakonec skončil čtvrtý, slavila Němka Simone Blum.
21.11.2021 15:19  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Nedělní Grand Prix CSI2* při galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs se jela na parkuru s výškou překážek do 145 centimetrů, a nakonec pouze pět dvojic dokončilo základní kolo bezchybně a postoupilo do rozeskakování. V něm se diváci mohli těšit i z jedné české účasti.
 
Úřadující mistr České republiky Jan Štětina předváděl při letošním ročníku Playoffs v O2 areně stabilně výborné výkony. Po druhé a první příčce z předešlých dnů se nakonec v rozeskakování těšil po jedné chybě a času 34,96 vteřiny ze čtvrté pozice. 
 
Bezchybnou a nejrychlejší jízdu předvedla německá reprezentantka Simone Blum s hřebcem Diachacco. Jejich čas měl hodnotu 33,37 sekundy. Velmi rychlou jízdu předvedla i poslední startující, Jane Richard Philips, s valachem Fouego de la Closiere však dokončila v čase 33,62 vteřiny a skončila tak druhá. Nejlepší trio uzavřel taktéž bezchybným výkonem Ludo Philippaerts s valachem Mr. Idol S.
 
Pátým rozeskakujícím byl slovenský reprezentant Radovan Cibere, který obsadil s klisnou Deau Re Mi T&L Z po dvou chybách páté místo. Do elitní desítky se dostaly i Tereza Svobodová s Kleiner Lordem 16 a Mariana Michlíčková s Leeve Jungem 2. Obě se připravily o účast v rozeskakování chybou na posledním skoku základního kola. 
 
Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Foto: Kateřina Návojová



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE