reklama 11C

Henrik von Eckermann: King Edward je génius. Jsem šťastný, že ho mám

ikonka

Vítěz LGCT Super Grand Prix Henrik von Eckermann v exkluzivním rozhovoru pro EquiTV, Jezdci.cz a EquiRadio popsal velký večer v pražské O2 areně, ale také zvláštní pouto, které zlatého olympijského medailistu váže ke svému koni Kingu Edwardovi.
21.11.2021 14:30  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Sport  |  
EXKLUZIVNĚ
| FANCLUB
reklama 12A
 
Pražská O2 arena zažila v sobotu další nezapomenutelný večer, kterým se Prague Playoffs zapsalo do povědomí světové parkurové špičky. Olympijský vítěz z Tokia Henrik von Eckermann ze Švédska udržel ve druhém kole Longines Global Champions Super Grand Prix nervy na uzdě, se svým Kingem Edwardem předvedl nejrychlejší čistou jízdu a dojel si nejen pro vítězství, ale i pro standing ovations burácejícího pražského publika.
 
Švédská dvojice porazila rozdílem 1,66 sekundy velké překvapení letošního ročníku, Španěla Sergia Alvareze Moyu na Alamovi. Člen týmu Prague Lions odkázal na bronzový stupínek obhájce vítězství a olympijského vítěze Bena Mahera s Explosionem.
 
Pro vítězného Henrika von Eckermanna skončil dlouhý večer až po půlnoci, kdy si plnil ještě mediální povinnosti. V exkluzivním rozhovoru se vrátil nejen k sobotnímu vítězství a skvělé atmosféře v O2 aréně, ale i k příběhu svého výjimečného koně Kinga Edwarda.
 

 
Foto a video: Josef Malinovský



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE