reklama 11A

Pražští lvi postupují do semifinále Super Cupu GCL. Dařilo se Pirátům

ikonka

Pražským lvům se podařilo probojovat do semifinále Super Cupu GCL. Ve čtvrtfinále skončilo trio Anna Kellnerová, Niels Bruynseels a Jur Vrieling osmé. Nejlépe se v O2 areně dařilo týmu St. Tropez Pirates. Těsně za nimi skončili Madrid in Motion.
19.11.2021 00:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Dvanáct tříčlenných týmů se postavilo na start čtvrtečního čtvrtfinále Super Cupu Global Champions League. Na parkuru s překážkami vysokými 155/160 centimetrů se nejlépe předvedl tým St. Tropez Pirates. Michael Pender a Daniel Deusser absolvovali náročný parkur bezchybně, jedno shození připsal Olivier Robert. 
 
Stejný součet trestných bodů měli i nakonec druzí Madrid in Motion, kteří měli v součtu o tři setiny horší čas. V tomto týmu byli bezchybní Maikel van der Vleuten a Mark McAuley, jednu chybu zapsal Marlon Madolo Zanotelli. 
 
I na třetím místě si připsal tým jednociferný výsledek. S pěti trestnými body soutěž dokončili New York Empire, přičemž trestné body zapsal Spencer Smith. Jeho kolegové Denis Lynch a Scott Brash se svými koňmi nechybovali. 
 
K radosti domácích fanoušků se stejně jako před dvěma lety mezi osm nejlepších týmů postupujících do semifinále probojovali také Prague Lions. Jur Vrieling dovezl do cíle pouhý jeden trestný bod, Anna Kellnerová však absolvovala parkur s 13 trestnými body. Finišman Niels Bruynseels však tým podržel, nechyboval, a tím uhájil postup do dalšího kola. Součet 14 trestných bodů nakonec stačil právě na osmé místo. 
 
V Super Cupu GCL končí Cannes Stars, Scandinavian Vikings, Monaco Aces a Cascais Charms. Prague Lions, Doha Falcons, Hamburg Giants, Miami Celtics, Berlin Eagles, New York Empire, Madrid in Motion a St. Tropez Pirates poměří síly v pátek nově i s London Knights, Paris Panthers, Shanghai Swans a Valkeswaard United, kteří kvalifikační část Global Champions League vyhráli.
 
Foto: Kateřina Návojová a oficiální fotobanka GCL
 




Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE