reklama 11A

S týmem Prague Lions máme na pódiová umístění, říká Jur Vrieling

ikonka

Již dva členové týmu Prague Lions mají kvalifikaci do Super Grand Prix v Praze. Jsou jimi Niels Bruynseel a Sergio Alvarez Moya. Skvělé výkony podává i Jur Vrieling, ale jak prozradil v rozhovoru, spíše se soustředí na týmové výsledky.
21.09.2021 10:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D


„Musím být realista. Mám mladé koně, kteří budou dobří do budoucna,“ uvedl v krátkém video rozhovoru pořízeném před několika málo dny během mítinku Global Champions v Římě.

„Jsem opravdu týmovým hráčem a myslím, že je reálné dosáhnout s týmem na stupně vítězů, ale v individuálních soutěžích Global Champions, že je to pro mé koně ještě příliš brzy. Chybí nám rychlost a potřebujeme nabrat ještě zkušenosti,“ konstatoval.

 

 

Předposlední mítink GCL a LGCT je naplánován ve slovenském Šamoríně od 15. do 17. října a hned od 21. do 23. října na něj naváže ten poslední – patnáctý, po němž bude známé konečné pořadí jezdců i všichni účastníci závěrečné Super Grand Prix, která je tradiční součástí galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs v libeňské O2 areně. Ta se uskuteční od 18. do 21. listopadu. 

Prozatím se do ní kvalifikovali Niels Brynseels, Olivier Robert, Ben Maher, Peder Fredricson, Darragh Kenny, Sameh El Dahan, Sergio Moya, Scott Brash, John Whitaker, Daniel Deusser, Harrie Smolders, Malin Baryard-Johnsson a Bryan Balsinger.

Redaktor: Josef Malinovský, foto a video: Radim Kaller
Zdroj: Global Champions Prague Playoffs




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE