reklama 11A

Skvělý začátek druhé GCL v Římě. Prague Lions postupují z první pozice

ikonka

Naprosto výborným způsobem vstoupili reprezentanti týmu Prague Lions do druhého pokračování Global Champions League v Římě. Ve čtvrtek předvedli Sergio Alvarez Moya i Jur Vrieling se svými koňmi bezchybné jízdy a ujali se vedoucí pozice.
16.09.2021 18:47  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Stejně jako v předešlém týdnu, i ve čtvrtek 16. září nastoupil za tým Prague Lions do třináctého kola Global Champions League, které se koná opět na římském antickém sportovišti Circus Maximus, Jur Vrieling s desetiletým valachem Fiumicinem van de Kalevallei. 
 
Jeho bezchybná jízda v čase 68,53 sekundy byla ze všech nejlepší. Jeho týmový kolega Sergio Alvarez Moya sedlal třináctiletého valacha Alama a dokončil s velmi podobným výsledkem. Jemu časomíra ukázala v cíli hodnotu 69,43, a to v individuálním hodnocení této soutěže s výškou překážek 150 až 155 centimetrů stačilo na třetí pozici. V součtu zapisovali Pražští lvi 137,96 vteřiny. 
 
Nulu na bodovém kontě se podařilo udržet ještě zástupcům Cascais Charms, kteří však měli čas 141,73 sekundy a budou tedy v sobotu nastupovat z druhé příčky. Čtyři trestné body za jednu chybu mají New York Empire, Valkenswaard United a Madrid in Motion. O bod více za překročení časového limitu pak zapsali Berlin Eagles. Klání se tradičně účastní šestnáct družstev.
 

Čtěte také: Anna Kellnerová: S Nielsem Bruynseelsem spolupracujeme i v tréninku

Druhé kolo třináctého závodu série Global Champions League se uskuteční v sobotu od 11:40. Od 15:00 hodin pak na něj naváže Grand Prix Říma, jež je součástí seriálu jednotlivců Longines Global Champions Tour. Její vítěz se stane již třináctým kvalifikovaným do Super Grand Prix v Praze. 
 
Poslední dvě zlaté jízdenky pak budou přiděleny v druhé polovině října ve slovenském Šamoríně, kde se uzavře bodování do žebříčků GCL a LGCT. Tečku za letošní sezonou tohoto seriálu udělá ve dnech 18. až 21. listopadu v libeňské O2 areně galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs. 
 
Foto: GCL
Zdroj: tisková informace GCL



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE