reklama 11C

Patteet první sobotní vítězkou. V Chuchli zajela nejrychleji při CSIYH

ikonka

Třetí a zároveň poslední zkouška pro mladé koně při CSIYH1* v Chuchli byla naplánována na sobotní dopoledne. Poměrně dlouho se zdálo, že si prvenství zopakuje čtvrteční vítěz Adam Sparlund Olesen, nakonec ho porazila Belgičanka Gudrun Patteet.
08.05.2021 11:47  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Belgická jezdkyně Gudrun Patteet s hřebcem Sea Coast Enjoy Z dokončila dvoufázové skákání 130/140 centimetrů s časem 32,84 vteřin v druhé fázi a díky bezchybnému výkonu se radovala z vítězství. 
 
V cíli měla náskok 38 setin sekundy na do té doby vedoucího Adama Sparlunda Olesena. Ten si s klisnou Louisiana H nakonec dojel pro druhé místo. Tato dvojice si zároveň připsala vítězství ve čtvrtek. 
 
Třetí příčku obsadil Ivaylo Bonev s hřebcem Othello van de Vlasbloemhoeve. Jejich čas se zastavil na hodnotě 34,15 vteřiny. Na dekorování jsme měli opět i české zastoupení, a to díky Marku Klusovi. S valachem Liverpool nechyboval a s časem 34,80 vteřiny si připsal páté místo. 
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csiopraha.cz. Po celé čtyři dny je možné sledovat on-line přenos prostřednictvím EquiTV.cz a stránek pořadatele.
 
Foto: Kateřina Návojová
Kopírování a šíření informací vč. fotografií je pro novináře oficiálně povoleno!



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE