reklama 11A

Jiří Mayer: Třikrát se nám podařilo odvrátit zvyšování poplatků ČJF

ikonka

Na středeční konferenci Jihočeské oblasti ČJF již nebude obhajovat pozici předsedy výboru Jiří Mayer. Jak prozradil v krátkém rozhovoru, rozhodl se tak z rodinných důvodů. Zmínil také, koho by rád v oblastním výboru viděl pro další období.
01.02.2023 12:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12B
 
Stejně jako všech ostatních předsedů oblastních výborů České jezdecké federace, i Jiřího Mayera jsme se zeptali na pět základních otázek souvisejících s činností za uplynulé čtyřleté období i s plány do budoucna. Jihočeský předseda nám odpovědi zaslal korespondenčně.
 
V první řadě jsme se zeptali, jak hodnotí činnost oblastního výboru ČJF za uplynulé volební období a co považuje za největší úspěchy posledních čtyř let v rámci činnosti oblastního výboru ČJF. „Ve funkci předsedy oblasti jsem byl celkem tři volební období po sobě, tedy dvanáct let. V posledním čtyřletém období mi rodinné problémy nedovolily se funkci věnovat jako v předchozích obdobích a rád bych poděkoval ostatním členům oblastního výboru, že se v mezích svých možností postarali o fungování oblasti, zejména o udržení Sportovního centra mládeže dle možností i v obtížné době covidu a také o veškerý další provoz,“ konstatoval v úvodu.
 
„Za celou dobu svého fungování považuji za úspěch, že se mi spolu s ostatními členy Rady ČJF třikrát podařilo odvrátit zvyšování poplatků, tedy téma, které se teď velmi živě diskutuje. Naše oblast patří mezi ty, které zpochybňují průběh posledního jednání Rady vzhledem k nedodržení jednacího řádu zejména ohledně pozdního zaslání dokumentů před jednáním a vyvinutí velkého tlaku na radní během samotného jednání. Jinak pro naši oblast po celou dobu byly nejdůležitější tréninky pro vzdělávání mládeže, pro které byly zajištěny co nejlepší podmínky i kvalitní trenéři,“ zmínil ve své odpovědi.
 

Nepřehlédněte: Chceme do Jihočeské oblasti vnést nové nápady a energii, říká Hruška

 
A čeho se naopak nepodařilo dosáhnout, i když se o to členové výboru Jihočeské oblasti snažili? „Nepodařilo se nám zejména prosadit zastropování startovného alespoň v nižších soutěžích nebo stanovení dodržování nějakého smysluplného poměru startovného a výher v soutěžích.“
 
Jiří Mayer má i jasno v tom, koho by rád viděl v oblastním výboru do budoucna. „V dalším volebním období bych v oblastním výboru rád viděl Václava Horkého, protože si myslím, že by pro oblast znamenal velký přínos, a dále Kateřinu Hanušovou, která v posledních letech jako členka výboru pro oblast nejvíce pracovala,“ uzavřel s tím, že sám již znovu kandidovat na žádnou funkci v oblasti nebude. „Novému vedení přeji co nejvíce úspěchů.“
 
Volební konference Jihočeské oblasti ČJF se koná ve středu 1. února od 16:00 hodin v Češnovické hospodě v obci Češnovice. 
 
Foto: Josef Malinovský



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

Související informace

NEPŘEHLÉDNĚTE