reklama 11C

Chceme do Jihočeské oblasti vnést nové nápady a energii, říká Hruška

ikonka

Zdeněk Hruška se 1. února bude ucházet na konferenci Jihočeské oblasti ČJF o zvolení do funkce předsedy oblastního výboru. Společně s ním kandidují Šárka Drahošová, Václav Horký, Jana Kreidlová a Kamila Vaňková. „Některé věci chceme změnit,“ uvedl.
31.01.2023 18:59  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12B

 
Dle informací publikovaných na webu České jezdecké federace je Zdeněk Hruška jediným kandidátem o pozici předsedy oblastního výboru. Tuto funkci doposud vykonává Jiří Mayer. Spolu s ním jsou ve výboru Kateřina Hanušová, Luboš Kozák, Jan Valenta a Jana Kreidlová. Pouze posledně jmenovaná je i v týmu navrhovaném Zdeňkem Hruškou. Dalšími kandidáty jsou Šárka Drahošová, Václav Horký a Kamila Vaňková.
 
„Vytvořil se kolem mě tým skvělých lidí, kteří do té oblasti chtějí vnést nové nápady a hlavně energii. Po vzájemné diskuzi mě vyzvali, zda bych kandidaturu nepodal,“ prozradil Hruška v rozhovoru pro EquiRadio, co jej přimělo ke kandidatuře
 
K práci současného výboru se nechtěl příliš vyjadřovat nechtěl. „Odvedli tu kus práce, hlavně první volební období. Myslím, že do toho šlapali, ale v tom druhém období už asi trochu docházel dech,“ konstatoval.
 
„Členové nového týmu jsou zástupci téměř všech disciplín, které tu máme. Chybí nám pouze vytrvalost, s tou bychom se v případě zvolení nějak spojili. Všichni tito členové opakovaně dokázali pro naši oblast organizovat závody, soustředění, zkoušky základního výcviku jezdců, ples oblasti, nebo ji reprezentují v roli jezdce či rozhodčích a mají bohaté zkušenosti. Některé věci chceme změnit a na některé navázat,“ dodal Zdeněk Hruška ve vysílání EquiRadia.
 
V rozhovoru blíže specifikoval hlavní díle, mezi něž patří větší transparentnost spojená se zveřejňováním rozpočtu, finanční situace oblasti či zápisů z jednání. V případě důležitých rozhodnutí, jako je například sazebník ČJF, by členové oblastního výboru chtěli naslouchat názorům široké veřejnosti. Podporovat chtějí více regionální sport, rozvíjet vzdělávání, spolupodílet se na organizaci jezdeckého plesu spojeného s vyhlášením nejlepších jezdců v oblasti. Soustředit se chtějí v neposlední řadě na reprezentaci oblasti při národních šampionátech. Zlepšit by se měla komunikace, a to nejen na webu a sociálních sítích. 
 
Konference Jihočeské oblasti ČJF se koná ve středu 1. února od 16:00 hodin v Češnovické hospodě v Češnovicích. Podrobnosti o jejím průběhu přineseme na našem webu v průběhu čtvrtka.
 
Foto: Josef Malinovský



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE