reklama 11B

Francouzi připravili odpočinkové boxy pro koně cestující z jihu

ikonka

Jezdci, kteří v těchto dnech míří z ukončených parkurových túr na Pyrenejském poloostrově, řeší problém, kde nechat své koně odpočinout při náročné cestě. Vstříc jim vyšla Francouzská jezdecká federace, která připravila odpočinkové boxy.
06.03.2021 20:43  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Česká jezdecká federace zprostředkovala na svých internetových stránkách informaci o tom, že Francouzská jezdecká federace připravila zastávky (specific stop-over stables) pro koně, kteří cestují na sever ze Španělska či Portugalska.
 
Na uvedených zastávkách jsou připraveny stáje k odpočinku za vhodných podmínek biologické bezpečnosti při dodržení dezinfekčních postupů a s veterinární podporou.
 
Zastávky se nachází v Le Mans a v Lyonu. V Le Mans je 400 pevných boxů, zajištěna je dezinfekce, mezi každou skupinou koní jsou prázdné boxy a v případě zájmu v dostatečném předstihu může být při příjezdu kamionu přítomný veterinář. 
 
V Lyonu si zájemci mohou vybrat ze dvou možností, buďto z pevných stájí, nebo z mobilních boxů, které budou postaveny po objednání a bude zajištěno jejich jednorázové použití (nebudou obsazovány opakovaně. Zajištěn je stejný servis jako v Le Mans.
 

Více najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Zdroj: ČJF
Ilustrační foto: Josef Malinovský / Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE