reklama 11A

CSIO Vejer de la Frontera bez českého týmu. Reprezentace zazimovala

ikonka

Český tým nakonec nebude startovat na konci listopadu v Poháru národů, který se uskuteční v rámci CSIO3* ve španělském Vejer de la Frontera. Poměrně dlouho se čekalo, za jakých podmínek a zda vůbec pořadatel akceptuje přihlášku Čechů.
06.11.2020 19:14  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Účast při CSIO3* ve španělském Vejer de la Frontera, jež se koná od 26. do 29. listopadu, zvažovali Anna Kellnerová, Aleš Opatrný, Kamil Papoušek a Jan Štětina. 
 
„Čekáme, zda pořadatelé akceptují přihlášku našeho týmu, pokud ano, tak by tam dorazili i ostatní členové reprezentace,“ uvedl Aleš Opatrný při své cestě do Španělska, kde již druhým týdnem startuje. Jeho reprezentační kolegové však za ním nakonec nedorazí. 
 
Dle dostupných informací se poměrně dlouho komunikovalo, zda bude přihláška českého týmu přijata ze strany pořadatele, případně za jakých podmínek. Zájem o účast na tomto CSIO je totiž obrovský. Když se podařilo zodpovědět tuto základní otázku, tak se již nepodařilo dojednat kompletní sestavu týmu. 
 
Anna Kellnerová, Aleš Opatrný a Jan Štětina figurovali na přihlášce ČJF i pro CSI3* konané ve Vejeru od 21. do 23. listopadu. Jak nám potvrdil Jan Štětina, i z této účasti nakonec sešlo a do Španělska se nechystá. „Původně jsme se domlouvali s Kamilem Papouškem, že bychom jeli společně. Kamil však chtěl jet pouze v případě účasti při Poháru národů. Bohužel tak zůstáváme doma,“ uvedl Jan Štětina.
 
Ilustrační foto Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE