reklama 11B

Brash vyhrál Grand Prix Valkenswaard. Ve dvou hvězdách závodila Kuková

ikonka

Britský jezdec Scott Brash je před olympiádou ve skvělé formě. V neděli 11. července vyhrál v sedle valacha Hello Jefferson Grand Prix při CSI5* ve Valkenswaardu. Česká republika měla zastoupení v CSI2* díky Valentýně Kukové.
11.07.2021 18:55  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Ve Valkenswaardu skončily v neděli 11. července parkurové závody hned v několika úrovních. Tou nejvyšší bylo CSI5*, které završila soutěž Grand Prix s překážkami do 160 centimetrů. V elitní světové konkurenci uspěl Scott Brash na koni Hello Jefferson, jenž vyhrál rozeskakování. Předvedl čistou jízdu s časem 45,71 sekundy. Druhý Pieter Devos z Belgie byl v sedle hnědky Claire Z o dvě sekundy pomalejší.
 
V kategorii CSI2* startovala česká jezdkyně Valentýna Kuková. V sobotu se jí dařilo ve stočtyřicítce, kterou zajela bez chyb a obsadila dvanácté místo. Sedlala ryzáka Cool Scendy. Ve dvouhvězdové Grand Prix, kterou ovládl Francouz Jullien Epaillard na Calgary Tame, se nepředstavila, ale v nedělní stočtyřicítce dojela na Cool Scendy s jednou chybou osmnáctá.
 

Výsledky najdete ZDE

 
Ilustrační foto: Tops International Arena
Zdroj: Tops International Arena



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE