reklama 11C

Živě: Solemeena opět v akci. Sledujte dostihy v Chuchle Areně Praha

ikonka

Chuchle Arena Praha chystá v sobotu 17. července atraktivní program devíti dostihů včetně Ceny tříletých klisen a Simsonovy ceny. Veškeré dění na dráze můžete sledovat i vy prostřednictvím přímého přenosu internetové televize EquiTV.
13.07.2021 11:00  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12A
 
Tři týdny po Českém derby se vrací dostihové dění do Chuchle Areny Praha. Mezitím již etablovaný letní mítink nabídne v sobotu 17. července devet dostihů, jimž vévodí jedničková Cena tříletých klisen na 2200 metrů.
 
Hlavním lákadlem předzkoušky klasického Oaks bude bezesporu první letošní chuchelské vystoupení ryzky Solemeeny (Foret). Vítězka Jarní ceny klisen z vlastního chovu Martina Bláhy, která na pražské dráze dokázala vyhrát ještě jako dvouletá, narazí na kvalitní pole osmi soupeřek
 
Na jedničkové scéně už startovaly Vero Amore (Janáčková Koplíková), Giannah (Zatloukal), Lady In Pink (Laube) či Rabbit Manduro (Lukášek), vůbec poprvé se na české půdě představí Dakota (Hrouda) a také polská Kubera (Verner).
 
Součástí programu jsou i dva dostihy II. kategorie. Simsonova cena je prvním větším měřením sil dvouletého ročníku a na jejím startu nechybějí letošní vítězové Red Coral, Nouran a Shabana.
 
V Ceně Chuchle Areny Praha na 1400 metrů se představí třináct starších aktérů, početně silná pole jsou však typická pro celý sobotní program.
 
První dostih bude odstartován ve 14:00, přímý přenos internetové televize EquiTV si můžete pustit již ve 13:30. Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE! (KLIKNĚTE)

 

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE