reklama 11A

Živě: Aenease vyzve Her Him. Sledujte Memoriál Evy Palyzové

ikonka

Memoriál Evy Palyzové, kterým v úterý 6. července pokračuje dostihová sezona v Lysé nad Labem, slibuje možná nejkvalitnější ročník posledních let. Nejen souboj místního matadora Aenease s wroclawským vítězem Her Himem nabídne přímý přenos EquiTV.
05.07.2021 09:00  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D
 
Tmavý hnědák Aeneas a Lysá nad Labem – to je téměř dokonalá kombinace. Svou první porážku na středočeské dráze utrpěl valach stáje Statek Blata Český Ráj až v letošní Prvomájové steeplechase, kde nestihl dotáhnout klisnu Antalgique.
 
V úterý 6. července má svěřenec Josefa Váni možnost završit unikátní hattrick v Memoriálu Evy Palyzové. Stejně jako při triumfech v minulých dvou letech ho opět pojede žokej Jan Kratochvíl, populární dvojici však čeká zřejmě nejtěžší úkol, jakému dosud na svém oblíbeném závodišti čelila.
 
Mezi jejími soupeři vyčnívá čerstvý vítěz trialu na Velkou wroclawskou Her Him (Faltejsek) a očekávání špičkové podívané dotváří jména jako Cosmic Magic (Odložil), World Speed (Bartoš), Kifaaya (Složil) a nechybí ani čtyřnásobný účastník dostihu Larizano (Stromský).
 
Bohatý rámcový program obsahuje devět dostihů, nechybí bohatě obeslaný dostih amatérů a žáků či dva rozběhy Pony ligy. Překážkové části programu se zúčastní prakticky kompletní žokejská špička a prostřednictvím Shamalanna budou v akci i barvy italské šampionské stáje Scuderia Aichner SRL.
 
První dostih bude odstartován ve 14:00. Přímý přenos internetové televize EquiTV si můžete pustit od 13:30 hodin. Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE!

 
Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR
 
Ilustrační foto: Ivan Krejza



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE