reklama 11A

Živě: Parkurová Cena města Olomouce jako předzvěst červnového CSI2*-W

ikonka

Internetová televize EquiTV.cz připravila ve spolupráci s Equine Sport Centrem přímý přenos z parkurové Ceny města Olomouce 2021. V neděli 30. května budete moci živě sledovat podstatnou část nedělního programu, kterým vrcholí tento třídenní mítink.
30.05.2021 09:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12A
 
Prostřednictvím streamu bude možné sledovat v neděli 20. května prostřednictvím EquiTV.cz celkem tři parkurové soutěže konané v rámci třídenních skokových závodů v Equine Sport Center Olomouc – od stupně L** do ST**. 
 
Vrcholem programu bude Cena města Olomouce 2021. Předpokládaný začátek přenosu je mezi 9.30 až 10.00 hodin (dle aktuálního časového harmonogramu).
 

On-line přenos můžete sledovat NA TÉTO STRÁNCE

 

Výsledkový servis najdete ZDE

 
Olomoucké Equine Sport Centrum se současně chystá na blížící se Světový pohár CSI2*-W. Osmý ročník těchto mezinárodních skokových závodů se uskuteční od 16. do 20. června.
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE